Tamaş, reinventat în Israel: "E cel mai bun fundaş! Foarte cuminte"

Steaua, Israel, fundaş, Gabi Tamaş, FCSB, hapoel haifa

Gabriel Tamaş a plecat în această vară de la Steaua şi s-a transferat în Israel, la Hapoel Haifa, liderul campionatului, la egalitate cu Beitar Ierusalim în acest moment. Tamaş a fost integralist în toate meciurile din actuala stagiune şi i-a impresionat pe cei de la club cu evoluţiile şi calităţiile pe care le posedă. 

Daniel Stanciu, managerul lui Hapoel Acra, îl laudă pe Tamaş şi spune despre fostul fundaş al FCSB că e cel mai bun fundaş din Israel. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

"Tamaş e este foarte bine văzut. Toată lumea îl apreciază" 

"Tamaş este foarte bine văzut aici. Toată lumea îl apreciază. Este cel mai bun fundaş central de aici. Antrenorul şi conducătorii clubului sau sunt foarte mulţumiţi de el. Este liniştit, îşi vede de treabă, se pregăteşte bine, foarte cuminte. Eu mă întâlnesc cu el aproape în fiecare săptămână, luăm masa împreună. Stăm foarte aproape, a şi venit la un meci al echipei mele. O să merg şi eu să urmăresc meciurile lui”, a declarat Daniel Stanciu la Digi.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Gabi Tamaş a fost în ultimii ani în centrul mai multor scandaluri la Steaua, toate privind viaţa extrasportivă tumultoasă a fundaşului. Tamaş a intrat în conflict şi cu Mirel Rădoi, fostul antrenor al echipei care l-a dat afară pentru că nu s-a prezentat la un antrenament. Ulterior, fundaşul a fost reprimit în lotul FCSB de Laurenţiu Reghemcampf.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933