FOTO / Tamaş îşi ascunde faţa! Petrecerea din club a lăsat urmări. Ce decizie a luat clubul în cazul lui

Marian Popovici   
în Nicio categorie
21/03/2014, 20:02
FOTO / Tamaş îşi ascunde faţa! Petrecerea din club a lăsat urmări. Ce decizie a luat clubul în cazul lui GALERIE FOTO

Clubul Doncaster Rovers a anunţat că se va baza în continuare pe serviciile lui Gabi Tamaş. Fundaşul român va fi indisponibil 6 săptămîni după ce şi-a fracturat pometele în urma unei bătăi în club. 

Fundaşul român a fost operat şi va lipsi în jur de 6 săptămîni de pe teren, însă antrenorul lui Doncaster Rovers, Paul Dickov a anunţat că se va baza în continuare pe Gabriel Tamaş şi speră să se recupereze repede:

“Ştiu că a primit verdict iniţial de 6 săptămîni de repaus, dar există o şansă ca procesul de vindecare să dureze mai puţin, dacă se va dezumfla rapid va putea să joace cu masca pe faţă. E greu să anunţăm o anumită dată, pentru că trebuie să vedem cît de bine se vindecă. Nu are rost să îi punem masca pe faţă dacă e în continuare umflat pentru că acea mască nu i se va potrivi. Sperăm să revină mai rapid de 6 săptămîni. Ne va ajuta enorm în ultimele meciuri din campionat” a declarat Paul Dickov pentru BBC Radio Sheffield.

Clubul nu a avut nicio poziţie oficială pentru incidentul în care a fost implicat Gabi Tamaş. Fundaşul român a fost implicat într-o altercaţie într-un club din Anglia de unde s-a ales cu o fractură de pomete.

De-a lungul timpului şi alţi jucători români au avut nevoie de mască după ce au suferit accidentări la faţă:

Vlad Chiricheş a purtat mască la sfîrşitul anului trecut după ce a  suferit o lovitură puternică la nas, în meciul de campionat dintre Tottenham şi Newcastle.

1uhorwja

Cristi Chivu e obişnuit cu măştile. În anul 2007, cînd evolua la AS Roma, a avut nevoie de una. Cristi s-a accidentat cu Lyon, în “optimile” Ligii Campionilor, fracturîndu-şi nasul după o lovitură încasată de la brazilianul Fred.

3995-144561-chivu_06e8a83b79

 

Mirel Rădoi este un alt jucător care a fost nevoit să poarte mască după o ciocnire violentă cu Razvan Raţ. Rădoi s-a accidentat la Euro 2008, la meciul din grupă cu Italia, încheiat 1-1.

image-2008-07-7-3472640-46-mirel-radoi-noul-zorro-din-ghencea

 

 

Lucas Szukala e obişnuit să poarte mască de protecţie. Fundaşul Stelei şi-a fracturat nasul atît la începutul lui 2013, cît şi la începutul acestui an, de fiecare dată în meciurile de pregătire.

604452-558864-masca-szukala

 

Închide ×