Transformarea lui Gabi Tamaş! Cum arată acum fostul stelist. Foto

gabi tamas, israel, hapoel haifa

Fostul jucător de la FCSB, Gabi Tamaş, şi-a facut o schimbare de look. Cum arată acum jucătorul lui Hapoel Haifa.

Gabi Tamaş şi-a schimbat look-ul, afişându-se la ultimul meci al celor de la Hapoel Haifa, cu o frizură asemănătoare excentricului Nainggolan. Fundaşul a postat o imagine pe un site de socializare, iar aceasta a primit numeroase aprecieri (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO).

Din vara anului trecut, Tamaş s-a transferat în Israel, după ce i-a expirat înţelegerea cu FCSB, unde juca deja pentru a doua oară. În prima sa trecere pe la "roş-albaştri" a fost victima lui Mirel Rădoi, care l-a dat afară din cauza numeroaselor escapade nocturne. 

"Am făcut o alegere bună"

"Campionatul din Israel este unul bun, sunt jucători de calitate şi mă bucur că am ales să joc în această ţara. Avem o echipă bună şi din acest motiv suntem unde suntem în clasament. A fost o alegere buna să vin să joc în Israel", spune Tamaş.

Fundaşul în vârstă de 34 de ani mai are contract până în 2019 cu echipa din Israel. Tamaş a mai jucat la echipe precum Dinamo, West Bromwich Albion, FCSB, Celta Vigo, Auxerre, Spartak Moscova, Doncaster Rovers, Galatasaray, Watford şi Cardiff City.

450.000 de euro este cota de piaţă a lui Gabi Tamaş