News
notix pixel id

Tânăr arestat pentru furt și conducere fără permis, evadare din secția de Poliție Urziceni. Cum i-a păcălit pe agenți

Un tânăr arestat pentru furt și conducere fără permis a reușit să evadeze din sediul Poliției Urziceni.
25.08.2021 | 08:25
Tânăr arestat pentru furt și conducere fără permis, evadare din secția de Poliție Urziceni. Cum i-a păcălit pe agenți
Tânăr arestat pentru furt și conducere fără permis, evadare din secția de Poliție Urziceni. Cum i-a păcălit pe agenți. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

S-a declanșat alertă generală în tot județul Ialomița. Autoritățile sunt pe urmele unui tânăr de 18 ani care e evadat chiar din sediul Poliției Municipiului Urziceni.

Tânărul, cu domiciliul în Iași, este cercetat pentru furt și conducere fără permis. Printr-o metodă extrem de simplă, acesta a reușit să păcălească forțele de ordine din oraș.

Un tânăr arestat pentru furt și conducere fără permis, evadare din secția de Poliție Urziceni

Pentru prinderea infractorului, polițiștii au instituit filtre în tot județul, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița fiind mobilizate forțe suplimentare de la toate serviciile operative în vederea identificării acestuia.

ADVERTISEMENT

Poliția din Urziceni anunț că a reținut doi tineri de 17 și 18 ani, într-un dosar penal privind infracțiunile de furt calificat și conducere fără permis.

Chiar în timpul cercetărilor, cel mai mare dintre ei a reușit să păcălească vigilența agenților și să fugă din secția de Poliție unde fusese reținut.

ADVERTISEMENT

Mai exact, aceasta a aplicat o metodă simplă: a cerut să meargă la baie, iar de acolo nu a mai fost decât un pas până la evadare. El a părăsit clădirea pe geamul grupului sanitar.

”Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au efectuat activități de cercetare penală într-un dosar penal, privind doi tineri, de 17 și 18 ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducere fără permis, ambii aflați în stare de arest preventiv.

ADVERTISEMENT

În timpul cercetărilor, tânărul de 18 ani, din județul Iași, în timp ce se afla în grupul sanitar din cadrul Poliției Municipiului Urziceni a evadat de sub escortă, părăsind clădirea pe geamul exterior”, transmite IPJ Ialomița, conform Realitatea de Ialomița.

Care sunt semnalmentele tânărului evadat din secția de Poliție Urziceni

Poliția din Ialomița anunță că persoana evadată are următoarele semnalmente: 1,80 m înălţime, păr brunet, scurt, ochi căprui, ten deschis la culoare.

ADVERTISEMENT

În momentul evadării tânărul era îmbrăcat cu un tricou negru cu inscripţii albe, blugi negri şi adidaşi albi, fără şireturi.

Urziceniul a fost împânzit de poliţişti şi jandarmi pentru prinderea suspectului. A fost căutat prin parcuri, locuri cu vegetaţie înaltă, străzi lăturalnice, localităţile învecinate şi în cimitir.

ADVERTISEMENT

La căutări au fost folosiţi şi doi câini de urmă, unul dintre ei fiind adus de la Brăila. La toate ieşirile din oraş au fost instituite filtre iar maşinile care circulau pe drumul european e 85 au fost controlate.

În paralel, la nivelul inspectoratului de Poliție Ialomiţa s-a demarat o anchetă pentru a lămuri împrejurările în care suspectul a reuşit să evadeze.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri