News

Tânăr de 18 ani găsit mort în Mioveni. Le ceruse părinților să stea acasă ca să învețe pentru Bac

Un tânăr de 18 ani a murit inexplicabil în propria locuință, fiind găsit de părinți în stare de inconștiență în camera sa.
16.03.2023 | 07:13
Tanar de 18 ani gasit mort in Mioveni Le ceruse parintilor sa stea acasa ca sa invete pentru Bac
Tânăr de 18 ani, găsit mort în Mioveni. Foto: Curier.ro
ADVERTISEMENT

Tânărul de 18 ani din Mioveni a fost găsit fără suflare în camera sa și se pare că ar fi murit în somn. Cu 24 de ore înainte îi rugase pe părinți să-l lase să stea acasă pentru a dormi, pentru că se simțea foarte obosit și avea nevoie să învețe pentru Bacalaureatul care vine la vară.

Tânăr de 18 ani, găsit mort în Mioveni

Tatăl său a fost cel care a sunat la 112, însă medicii ajunși la fața locului nu au putut să mai facă nimic decât să constate decesul. Băiatul era elev în clasa a XII-a și a stat acasă, profitând de faptul că este săptămâna cu activități ecologice în școală.

ADVERTISEMENT

Părinții l-au lăsat acasă și s-au dus liniștiți la serviciu, însă tatăl s-a întors de la lucru primul și și-a găsit fiul mort. Polițiștii nu cred că tânărul s-ar fi sinucis, mai degrabă acesta a murit în somn inexplicabil.

Părinții săi sunt în stare de șoc pentru că tânărul nu ar fi avut probleme de sănătate, deși se plângea că se simte obosit. Polițiștii vor încerca să afle mai multe detalii despre acest caz complicat. Potrivit Curier.ro, tânărul era mezinul unei familii cu doi copii.

ADVERTISEMENT

Cazul aduce aminte de cel al unui tânăr din Mioveni găsit mort, tot în propriul apartament, însă în urmă cu peste 10 ani. În 2011, acel caz era investigat drept o moarte suspectă, după că băiatul în vârstă de 17 ani a murit subit după ce a ajuns acasă din oraș, unde avuse o altercație cu mai mulți băieți.

Polițiștii spun că tânărul respectiv petrecuse Paștele cu prietenii într-un bar din Mioveni. A intrat într-un conflict spontan cu alți tineri, din cauza unei fete, și a fost lovit la cap. Se presupune că din cauza loviturii a leșinat, după care a fost trezit de prieteni și trimis acasă.

ADVERTISEMENT

Fără să știe ce tragedie o va paște, mama băiatului l-a lăsat singur acasă și a plecat la muncă. Când s-a întors și a văzut că nu poate intra în apartament, pentru că era cheia în broasca ușii pe interior, femeia a chemat ajutorul pompierilor pentru a vedea ce se întâmplă cu fiul său.

Din păcate, băiatul era deja mort de multă vreme. Pompierii l-au găsit pe acesta căzut pe jos, cu sânge la gură. ”Este vorba de un tânăr de 17 ani, este o moarte suspectă, iar colegii mei sub conducerea unui procuror au început o anchetă. Se pare că în urmă cu mai multe ore, înainte să fie găsit mort, acesta a avut un conflict cu o persoană şi urmează să se stabilească dacă există o legătură de cauzalitate între lovitura pe care a primit-o şi deces. Urmează să primim şi rezultatele preliminarii de la medicii legişti”, transmitea purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu.

ADVERTISEMENT

Tânărul mort era elev în clasa a XI-a la Grupul Școlar Industrial din Mioveni. Anchetatorii au stabilit că băiatul suferise un hematom intracranian, astfel că decesul a survenit din cauza unei ”asfixii mecanice cu vomă”. Așadar, tânărul s-a înecat cu vomă în somn, însă e neclar în ce condiții.

ADVERTISEMENT
Tags: