News

Tânăr de 19 ani, snopit în bătaie de un militar și un polițist, în județul Olt

11.05.2021 | 15:56
Tanar de 19 ani snopit in bataie de un militar si un politist in judetul Olt
Tânăr de 19 ani, snopit în bătaie de un militar și un polițist, în Olt. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 19 ani a fost snopit în bătaie de trei bărbați, doi dintre ei fiind un polițist și un militar. Totul s-a întâmplat în noaptea de Înviere, dar informațiile au ieșit la iveală abia acum.

Tânăr desfigurat de un militar și un polițist, de Paște

Trei bărbați au atacat un tânăr în noaptea de Înviere, iar doi dintre ei sunt un militar și un polițist de la Rutieră. Întâmplarea a avut loc în localitatea Mărunței, din județul Olt.

ADVERTISEMENT

Între aceștia a izbucnit un conflict spontan, iar acum dosarul a ajuns pe masa procurorilor de la Parchetul Militar, pentru a se stabili ce implicație au avut, de fapt, militarul și polițistul.

Informațiile arată că în noaptea de 2 mai, de Înviere, polițiștii din localitatea Mărunței au fost chemați pentru a interveni în cazul unui tânăr de 19 ani bătut crunt.

ADVERTISEMENT

Bărbatul s-ar fi luat la bătaie cu un alt individ, iar în cearta lor au intervenit un militar și un polițist de la Rutieră. Oamenii legii ajunși la fața locului l-au găsit pe tânăr plin de sânge.

Acesta a fost transportat de urgență la spital, iar starea lui este bună în acest moment, la câteva zile bune de la incident, relatează Antena 3.

ADVERTISEMENT

Tatăl victimei susține că fiul său a fost bătut crunt

Totuși, tatăl victimei susține că varianta susținută de presupușii agresori nu este adevărată. Astfel, el spune că militarul, polițstul și încă un individ l-au bătut crunt pe fiul său.

Mai mult, el spune că bărbatul de 19 ani a fost desfigurat în urma acestei bătai și că i-au fost scoși niște în urma altercației.

ADVERTISEMENT

În acest caz a fost deschis un dosar penal de loviri și alte violențe, dar deocamdată nu s-a stabilit cine se face vinovat. Cercetările sunt în plină desfășurare.

În cursul zilei de luni, acest dosar a ajuns pe mâna procurorilor de la Parchetul Militar, având în vedere că cei acuzați sunt parte a unor structuri de asemenea natură.

În cazul în care se dovedește vinovăția acuzaților, aceasta nu va reprezenta prima dată când oameni ai legi agresează cetățenii.

În luna martie a acestui an a ieșit la iveală cazul unor bărbați torturați de niște polițiști de la Secția 16 din Capitală.

ADVERTISEMENT
Tags: