News

Tânăr de 20 de ani, spitalizat după o glumă făcută cu un prieten. A urcat pe capota unei mașini aflate în mers

O glumă făcută cu un prieten era să se încheie tragic pentru un tânăr de 20 de ani din Neamț. Acesta a fost spitalizat cupă ce a urcat pe capota unei mașini aflate în mers.
18.06.2024 | 13:41
Tanar de 20 de ani spitalizat dupa o gluma facuta cu un prieten A urcat pe capota unei masini aflate in mers
O glumă l-a spitalizat pe un tânăr din Neamț: băiatul s-a urcat pe capota unei mașini aflate în mers. Sursa foto (ilustrativ): tion.ro
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 20 de ani din județul Neamț a fost spitalizat după o glumă proastă și extrem de periculoasă făcută cu un prieten. Victima s-a urcat pe capota unei mașini aflate în mers.

O glumă l-a spitalizat pe un tânăr din Neamț: băiatul s-a urcat pe capota unei mașini aflate în mers

Luni, 17 iunie 2024, la orele serii, Poliția din județul Neamț a fost solicitată să intervină la un accident straniu petrecut în localitatea Cordun. Aici, un tânăr de 20 de ani s-a accidentat după un gest iresponsabil.

ADVERTISEMENT

În glumă, bărbatul rănit s-a urcat pe capota unei mașini aflate în mers. La volanul acesteia se afla un prieten al victimei, un alt tânăr de 21 de ani. Exercițiul de ”echilibristică” nu s-a încheiat așa cum sperau cei doi prieteni.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, a rezultat faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Cordun, conducea un autoturism pe strada Libertății, transportând pe capota motor un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Cordun, care s-ar fi urcat în mod voluntar cu scopul de a glumi, acesta ar fi căzut pe partea carosabilă, accidentându-se.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea tânărului de 20 de ani, care a fost transportat la o unitate medicală”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Neamț, notează TV Neamț.

Cel urcat pe capotă a căzut și s-a rănit destul de grav. Aventura sa a avut ca punct de final un pat de spital. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

ADVERTISEMENT

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic rezultatul fiind negativ şi a fost prelevată o mostră biologică de sânge. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, potrivit IPJ Neamț.

În urma acestui grav incident, polițiștii au anunțat că vor continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Așadar, final deloc plăcut pentru ambii ”actori” implicați în această cascadorie.

ADVERTISEMENT

Pieton lovit de o mașină, în Ilfov

Un alt cetățean, dar din Ilfov, a ajuns la spital, marți, după ce a fost lovit de o mașină. Și în acest caz vorbim de un gest iresponsabil. Conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, în localitatea Popești Leordeni un pieton a traversat neregulamentar strada.

Acesta a fost lovit de o autoutilitară. În urma impactului, bărbatul a suferit multiple leziuni, ajungând la spital. Circulația rutieră a fost dată peste cap în zona accidentului.

ADVERTISEMENT