News

Tânăr de 21 de ani, sechestrat și umilit de 4 prieteni. Scenele cumplite s-au petrecut în Botoșani. Video

03.07.2020 | 12:52
Tanar de 21 de ani sechestrat si umilit de 4 prieteni Scenele cumplite sau petrecut in Botosani Video
Tânăr de 21 de ani, sechestrat și umilit de 4 prieteni. Scenele cumplite s-au petrecut în Botoșani. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost supus unor chinuri și umilințe cumplite după ce patru așa-ziși prieteni l-au sechestrat într-o locuință din Botoșani aproximativ 2 săptămâni. Acesta a fost batjocorit și supus unor abuzuri greu de imaginat.

Băiatul, pe numele său Cătălin V., a fost umilit, bătut, torturat și violat. Scenele cumplite s-au petrecut în urmă cu un an, însă abia acum au ieșit la iveală imagini. Se pare că unul dintre cei patru agresori se simte vinovat și vrea să se facă dreptate.

ADVERTISEMENT

Cei patru tineri au vârste cuprinse între 19 și 24 de ani, fiind la rândul lor tot studenți. Tânărul supus acestor umilințe provine dintr-o familie săracă, după abuzuri luând decizia de a pleca din oraș pentru a scăpa de amenințările celor pe care-i credea prieteni.

Imagini cumplite la Botoșani. Un tânăr, torturat și batjocorit de 4 amici

Tânărul de 21 de ani s-a mutat la București, dar cu toate acestea nu poate scăpa de amenințărilor celor 4 prieteni care l-au sechestrat și batjocorit în urmă cu un an.

ADVERTISEMENT

Într-un filmuleț publicat de stiri.botosani.ro, se poate vedea cum studentul stă pe marginea unui pat, moment în care unul dintre agresori îi dă cu parfum în cap. Ulterior, acesta îi dă foc părului de mai multe ori, ca în cele din urmă să fie tuns.

Într-un alt video se poate observa cum tânărul de 21 de ani este bătut cu pumnii, dar și lovit cu palmele peste față, în timp ce agresorii se amuză.  Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, cei patru tineri fiind cercetați pentru faptele lor.

ADVERTISEMENT

„Filmările abia acum au ieșit la iveală. O persoană care a participat la conflict a publicat videoclipurile. Până acum, nimeni nu a mers la Poliție, tocmai din lipsa de dovezi și pentru că acest Cătălin este amenințat constant de acești indivizi cu moartea. 

Cel mai rău este că unul dintre ei continuă să își trăiască viața. De fapt, nu doar unul, ci toți, ca și cum nimic nu s-a întâmplat, în timp ce acest om a rămas cu traume din urmă acestor întâmplări”, a declarat reclamantul, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT

Tânărul nu ar fi trecut numai prin experiența celor două săptămâni în care a fost supus la rele tratamente, ci și prin momente de pericol. Se pare că cei patru agresori au dat foc garajului în care stătea acesta împreună cu tatăl său, dar a retras plângerea după mai multe amenințări.

 

 

 

ADVERTISEMENT