News

Tânăr de 27 de ani găsit sprânzurat în beci. E a treia sinucidere din Prahova de săptămâna aceasta

Un tânăr din Prahova s-a sprânzurat în beciul casei. Mama sa este cea care a făcut descoperirea tragică. E a treia sinucidere din județ din ultimele patru zile.
17.03.2022 | 18:13
Tanar de 27 de ani gasit spranzurat in beci E a treia sinucidere din Prahova de saptamana aceasta
Tânăr de 27 de ani găsit sprânzurat în beci. E a treia sinucidere din Prahova de săptămâna aceasta. Sursa foto: Hepta / Mediafax
ADVERTISEMENT

Tânărul de 27 de ani a fost descoperit fără suflare chiar de mama sa, în jurul orei 5 dimineața. Aceasta a sunat la 112, dar pentru fiul el deja nu se mai putea face nimic.

Un tânăr din Breaza, găsit mort de propria mamă

Polițiștii au transmis că tânărul în vârstă de 27 de ani și ar fi pus singur capăt vieții și a decis să se spânzure în beciul casei în care locuia alături de familia sa.

ADVERTISEMENT

”În această dimineaţă, în jurul orei 05:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Breaza au fost sesizaţi de către o femeie, despre faptul că, în beciul locuinţei sale, din oraşul Breaza se află trupul neînsufleţit al fiului său în vârstă de 27 de ani, care s-ar fi spânzurat”, arată un comunicat al Poliţiei din Prahova.

Ipoteza luată în calcul în acest caz este cea a sinuciderii, dar cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicină Legală din Ploieşti  pentru a se stabili cu exactitate cauza morții.

ADVERTISEMENT

Tânărul în cauză care a decis să își pună capăt vieții ar fi avut și probleme psihice, arată sursele din anchetă, iar el s-ar fi despărțit recent de partenera sa de viață. Nu a lăsat vreun bilet prin care să își explice gestul.

Trei sinucideri în doar câteva zile în Prahova

Acesta este al treilea caz de sinucidere din Prahova în doar câteva zile.

Primul dintre ele a avut loc în acest weekend, când a fost găsită o femeie care a decis să își pună capăt vieții prin otrăvire.

ADVERTISEMENT

Aceasta a fost găsită într-o clădire abandonată și a scris și un bilet de adio înainte de a comite gestul. Ea a lăsat în urmă doi copii.

Miercuri, un bărbat a decis să își pună capăt vieții. El s-a împușcat în cap în propria sa locuință. Și acesta avea probleme sentimentale, căci trecea printr-un proces de divorț.

ADVERTISEMENT
Tags: