News

Tânăr de 32 de ani din Sibiu, tată a doi copii, mort într-un grav accident. Mașina sa a fost lovită de tren

Un grav accident feroviar a avut loc sâmbătă în județul Brașov, acolo unde un tânăr de 32 de ani, din Sibiu, tată a doi copii, și-a pierdut viața. Mașina sa, spulberată de tren.
11.05.2024 | 16:38
Tanar de 32 de ani din Sibiu tata a doi copii mort intrun grav accident Masina sa a fost lovita de tren
Un tânăr tată din Sibiu a murit într-un grav accident pe calea ferată. Mașina sa, spulberată de tren în județul Brașov. Sursa foto: Info Trafic 24 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Final tragic pentru un tânăr de 32 de ani din Sibiu, tată a doi copii. Acesta a murit într-un grav accident feroviar produs în județul Brașov. Mașina în care se afla a fost lovită de tren.

Un tânăr tată din Sibiu a murit într-un grav accident pe calea ferată. Mașina sa, spulberată de tren în județul Brașov

Accidentul mortal de sâmbătă a avut loc în jurul orei 7:30. Salvatorii au fost solicitați să intervenim în zona gării Dridif, comuna Voila. În apelul de la 112 se anunța un accident feroviar. Erau implicate un tren și un autoturism, în urma căruia a rezultat o victimă încarcerată, inconștiență.

ADVERTISEMENT

Deplasați rapid la fața locului, angajații de pe ambulanță și pompierii ISU au întâmpinat imagini șocante. O mașină marca Audi era pur și simplu dezmembrată după impactul cu un tren.

Cercetările preliminare arată faptul că șoferul nu s-a asigurat la o trecere la nivel cu calea ferată. CFR Călători anunță că cei 112 de pasageri şi personalul feroviar din trenul IR 473 nu s-au aflat în pericol.

ADVERTISEMENT

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că astăzi, 11 mai 2024, în jurul orei 07:25, ca urmare a neasigurării a unui conducător auto la o trecere la nivel cu calea ferată, situată între stațiile Voila și Făgăraș, s-a produs lovirea autoturismului de către trenul IRN 473, la km 74+380.

Din informațiile transmise de la fața locului, pasagerii şi personalul feroviar din trenul IRN 473 nu au fost răniți, fiind înregistrate însă persoane rănite și un decedat în rândul pasagerilor din autoturism”, potrivit unui comunicat de presă al CFR.

ADVERTISEMENT

Şoferul decedat în accident, un tânăr în vârstă de 32 de ani, era singur în mașină. Impactul a fost atât de puternic, astfel încât vehiculul a fost târât pe o distanţă de aproape 200 de metri, înspre Făgăraş. Aproape 4 ore, circulaţia feroviară a fost întreruptă pe această magistrală.

IPJ Brașov a anunțat că victima acestui accident este din județul Sibiu. ”Echipajele Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic efectuează cercetări în cadrul dosarului de cercetare penală pe care l-au întocmit, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea anchetei, desfășurată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, să fie lămurite împrejurările și condițiile în care s-a produs accidentul”, au transmis reprezentanții IPJ Braşov.

ADVERTISEMENT

Din datele Observator News aflăm că șoferul care a murit în accident împlinise vineri, 10 mai, vârsta de 32 de ani. Acesta lasă în urmă doi copii, de 3 şi 5 ani.

ADVERTISEMENT