News

Tânăr din Arad, bătut, dezbrăcat și lăsat într-o baltă de sânge pe stradă. Agresorii, cercetați în libertate

Incident grav la Arad. Un tânăr a fost bătut, dezbrăcat și lăsat într-o baltă de sânge pe stradă. Agresorii acestuia sunt cercetați în libertate.
26.08.2021 | 12:37
Tanar din Arad batut dezbracat si lasat intro balta de sange pe strada Agresorii cercetati in libertate
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 29 de ani din Arad a fost un pas de moarte în urma unui incident extrem de grav. În urmă cu câteva zile, acesta a fost atacat pe o stradă din oraș și bătut până a ajuns în stare de inconștiență.

După agresiune, el fost dezbrăcat, tâlhărit și lăsat să agonizeze într-o baltă de sânge, scrie publicația aradon.ro.

ADVERTISEMENT

Atacatorii, 3 la număr, au fost identificați de Poliție la câteva zile de la incident și sunt acum cercetați în libertate.

Un tânăr din Arad a fost bătut, dezbrăcat și lăsat să agonizeze pe stradă

Detaliile din acest caz sunt cu adevărat cutremurătoare. Tânărul a fost dezbrăcat de haine, iar atacatorii l-au lăsat să zacă într-o baltă de sânge. Arădeanul a ajuns în stare gravă la spital cu dinții rupți și fractură de maxilar.

ADVERTISEMENT

Aceasta a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe Arad în stare de inconștiență cu traumatism cranian, fracturi multiple la oasele de la nivelul feței și plăgi multiple.

Ulterior, a fost transferat la Timișoara, la spital, din cauza complexității rănilor, dar și a faptului că tânărul trebuie supus mai multor intervenții chirurgicale.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei locale, incidentul din Arad s-a petrecut în noaptea de 16 spre 17 august. Deși a trecut mai bine de o săptămână de  atunci, nimeni nu a spus ceva în legătură cu acest incident.

Abia acum, rudele tânărului bătut și băgat în spital au contactat publicația Aradon și au dezvăluit întâmplarea gravă din oraș.

ADVERTISEMENT

IPJ Arad a avut și o reacție după ce în presă s-a aflat despre acest caz extrem de grav:

”În noaptea de 16 spre 17 august am fost sesizați prin apel SNUAU 112, de către o femeie, despre faptul că în fața imobilului său se află un bărbat întins pe trotuar care este dezbrăcat complet și prezintă leziuni la nivelul feței. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj al ambulanței.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că un arădean de 29 de ani ar fi fost agresat de un alt arădean de 22 de ani în urma unui conflict spontan.

Bărbatul de 29 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta”.

Agresorii tânărului, cercetați în libertate

În ciuda gravității situației, cei care l-au agresat pe tânăr sunt în libertate. Inițial, IPJ Arad anunțase că e vorba de un singur atacator. În realitate, se pare că e vorba de 3 tineri care au participat la atac, în vârstă de 19, 21 și 23 de ani, cercetați acum fără arest.

”A fost bătut de trei persoane, noi așa știm, și a fost lăsat acolo dezbrăcat, gol. A ajuns inconștient la spital. S-a furat tot de la el: telefon, bani. Ei l-au întrebat dacă îl deranjează, el a spus că nu și atunci i-au zis.

El venea spre casă, ei se îndreptau în direcția cealaltă. I-au luat hainele, să-și ascundă urmele și să-l și batjocorească”, au povestit rudele victimei pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT