ADVERTISEMENT
News

Tânăr din Botoșani, mort într-o pădure! Familia îl căuta de câteva zile

Autor: Alexandru Năstase | 30.12.2020 | 13:44
Tânăr din Botoșani, mort într-o pădure! Familia îl căuta de câteva zile
Tânărul a fost găsit mort într-o pădure de lângă satul în care locuia. Sursa foto - facebook

Un tânăr din județul Botoșani a fost găsit mort într-o pădure! Băiatul, în vârstă de 18 ani, a fost dat dispărut de ceilalți membrii ai familiei.  

ADVERTISEMENT

Acesta a fost descoperit, în cele din urmă, într-o pădure din apropierea comunei Vârfu Câmpului. Din păcate, medicii nu au mai putut decât să constate decesul

Potrivit IPJ Botoșani, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr a plecat de la domiciliul unei cunoștințe din comuna Vârfu Câmpului.

ADVERTISEMENT

Tânăr, mort într-o pădure!

Acesta nu a mai ajuns acasă, dar nici nu a contactat vreun membru al familiei. Conform rudelor, băiatul nu obișnuia să lipsească seara de acasă

Peste 50 de forțe de ordine și voluntari din cadrul Primăriei Vârfu Câmpului, precum și un câine de urmă din cadrul Serviciului Teritorial de Poliție Transporturi Dorohoi, l-au căutat pe tânăr.

ADVERTISEMENT

„Acesta nu prezenta urme de violență, în cauză urmând a se dispune efectuarea autopsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, a transmis Poliția Botoșani.

De remarcat că în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Poliția a anunțat că cercetările continuă pentru elucidarea cazului.

ADVERTISEMENT

Deocamdată nu se știe dacă tânărul s-a sinucis sau a fost omorât. La aflarea veștii, mai mulți localnici s-au adunat în apropierea pădurii.

Oamenii au transmis că băiatul era cuminte și nu obișnuia să intre în altercații sau să-și piardă timpul cu persoane certate cu legea.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!