News

Tânăr din Brașov, înjunghiat în fața unui magazin. Momentul, surprins de camerele de supraveghere

Un tânăr de 21 de ani a fost înjunghiat în fața unui magazin din Brașov. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă.
13.10.2021 | 09:53
Tanar din Brasov injunghiat in fata unui magazin Momentul surprins de camerele de supraveghere
Tânăr din Brașov, înjunghiat în fața unui magazin. Momentul, surprins de camerele de supraveghere. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Incident deosebit de grav petrecut marți seara pe o stradă din municipiul Brașov. Un tânăr de 21 de ani a fost înjunghiat în fața unui magazin de pe un bulevard intens circulat.

Un tânăr din Brașov a fost înjunghiat pe stradă, în fața trecătorilor. Agresorul a fost prins de Poliție

Din primele informații, conflictul s-ar fi petrecut la ora 19,30, atunci când dispeceratul Inspectoratului de Politie Județean (IPJ) Brasov a fost sesizat cu privire la faptul că pe strada Iuliu Maniu din municipiul Brașov ar fi avut loc o agresiune fizică între două persoane de sex masculin.

ADVERTISEMENT

În urma acestei dispute, Poliția era anunțată că un tânăr, în vârstă de 21 ani, ar fi suferit vătămări corporale, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Întregul moment a fost surprins de camerele de supraveghere de pe clădirile din zonă, anunță ObservatorNews.

ADVERTISEMENT

Pe imaginile apărute în spațiul public se vede cum atacatorul îl lovește cu cuțitul pe tânăr, după care fuge de la locul faptei. Martorii prezenți în zonă au sunat imediat la 112 şi au încercat să-i acorde bărbatului primul ajutor.

Din cauza rănilor grave, echipajul medical ajuns la locul atacului l-a transportat pe tânăr direct la spital. Acesta a intrat direct în operație.

ADVERTISEMENT

Polițiștii l-au prins pe agresor

Atacatorul nu a rămas mult timp liber. În urma investigațiilor efectuate, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 2 Poliție au reușit, în scurt timp, identificarea și depistarea autorului faptei.

Este vorba de un bărbat, în vârstă de 24 ani, din localitatea Crizbav, județul Brașov. În prezent, individul se află în custodia polițiștilor brașoveni în vederea audierii și stabilirii cu exactitate a stării de fapt. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal.

ADVERTISEMENT

Bărbat din Brașov, înjunghiat mortal în urmă cu două luni

În urmă cu aproximativ două luni, un alt bărbat din Brașov, în vârstă de 41 de ani a fost înjunghiat mortal de o tânără de 16 ani pe care a sechestrat-o luni noapte într-un apartament.

Victima i-ar fi promis un loc de muncă, însă când tânăra a ajuns în apartamentul său, acesta a încercat să o agreseze.

Pentru a se apăra, tânăra a luat un cuțit și a început să-l lovească de mai multe ori. Ulterior, fata a anunțat printr-un apel la 112 că a fost sechestrată într-un apartament și că l-a înjunghiat pe cel care o ținea cu forța în apartament, pentru a se apăra când acesta a încercat să o violeze.

ADVERTISEMENT
Tags: