News

Tânăr din România, dispărut în Germania. Familia este disperată și cere ajutorul oamenilor

Tânăr din România, dispărut în Germania. Bărbatul a urcat într-un microbuz, în cursul zilei de joi, 1 iunie. El trebuia să ajungă în Franța.
05.06.2023 | 07:08
Tanar din Romania disparut in Germania Familia este disperata si cere ajutorul oamenilor
Tânăr din România, dispărut în Germania. Colaj Fanatik.ro/ Sursa foto: Facebook/ Ziarul Someșean
ADVERTISEMENT

Tânăr din România, dispărut în Germania. Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, a fost văzut ultima dată de familia sa, în cursul zilei de miercuri, 31 mai 2023. Românul trebuia să ajungă în Franța, acolo unde lucrează.

Tânăr din România, dispărut în Germania. Unde a fost văzut ultima dată

Dispariția lui Petru Marian Pal s-ar fi produs în circumstanțe bizare, conform informațiilor furnizate de familia tânărului. Bărbatul ar fi urcat într-un microbuz, joi, 1 iunie, care trebuia să îl ducă în Franța.

ADVERTISEMENT

Ulterior, în Germania, șoferul mijlocului de transport în comun i-ar fi spus că va fi nevoit să aștepte un alt microbuz, vreme de aproximativ o oră, pentru a ajunge la destinație. Însă, tânărul nu a mai fost găsit la fața locului.

Familia bărbatului este disperată și apelează la ajutorul oamenilor care l-ar fi putut vedea în ziua respectivă. În acest sens, sora lui Petru Marian Pal a lansat un apel pe pagina de socializare Facebook.

ADVERTISEMENT

„Fratele meu, Pal Petru Marian a dispărut de miercuri. Trebuia să ajungă spre Franța și s-a pierdut în Germania, după spusele șoferului. El trebuia să facă schimb cu o altă mașină care urma să îl ducă la destinație și, timp de o oră, așteptând următoarea mașină, șoferul spune că nu l-a mai găsit.”, a scris sora tânărului.

„Rog pe toți care l-au văzut sau știu ceva despre el să mă contacteze”

Femeia spune că nu a mai reușit să îl contacteze pe fratele ei, iar ultima dată când l-a văzut a fost miercuri, 31 mai. De asemenea, familia a atașat o fotografie a bărbatului la postarea de pe Facebook care a strâns sute de distribuiri.

ADVERTISEMENT

„Rog pe toți care l-au văzut sau știu ceva despre el să mă contacteze. Las o poză cu el și ultimul loc unde a fost văzut din spusele șoferului.”, a adăugat sora lui Petru Marian Paul, pe Facebook.

 

Petru Marian Pal a venit în vizită, în România, pentru două săptămâni. În această perioadă, el și-ar fi schimbat buletinul și a stat alături de familia sa. Bărbatul lucrează în Franța, susține familia sa.

ADVERTISEMENT

Sora tânărului spune că a vorbit cu șoferul microbuzului în care Petru a urcat. Acesta a anunțat-o unde a fost văzut ultima dată. „Rog pe toți care l-au văzut sau știu ceva despre el să mă contacteze” a mai scris femeia.

ADVERTISEMENT