News

Tânăr din Tulcea, prins în timp ce consuma două sticle de alcool într-un magazin. Spune că le-a băut ”din curiozitate”

Un tânăr din Tulcea a fost prins de forțele de ordine în timp ce consuma două sticle de alcool într-un magazin.
11.06.2021 | 16:01
Tanar din Tulcea prins in timp ce consuma doua sticle de alcool intrun magazin Spune ca lea baut din curiozitate
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 35 de ani din Tulcea a fost prins de jandarmii din oraș în timp ce consuma două sticle de alcool într-un magazin.

Tânărul are o explicație cel puțin interesantă pentru gestul său. Acesta spune că a recurs la consumul celor două recipiente alcoolizate doar din curiozitate.

ADVERTISEMENT

Tânăr din Tulcea, prins consumând două sticle de alcool într-un magazin

Caz ciudat petrecut în această săptămână în orașul Tulcea. Un bărbat ar fi cumpărat, dintr-un magazin, două beri. Întrucât nu i-au ajuns, aceasta s-a întors după o altă bere. Odată revenit în magazin, tentația l-a împins către un gest care i-a adus un dosar penal.

Acesta a văzut pe raft o serie de sticle cu alcool și, spune el, ”din curiozitate”, a consumat două dintre el.

ADVERTISEMENT

După ce l-au prins, jandarmii au constatat că bărbatul nu este la prima abatere și mai are astfel de încercări interzise de lege.

El a fost sancționat și în trecut pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de băuturi alcoolice în locuri publice și proferarea de injurii, conform Mediafax.

ADVERTISEMENT

Explicațiile tânărului nu au fost convingătoare pentru oamenii legii. Astfel, pentru fapta sa, bărbatul s-a ales cu un dosar penal pentru furt.

Alt caz ciudat în Tulcea: doi copii de 12 și 13 ani au vrut să spargă o bancă

Județul Tulcea pare a fi județul cazurilor mai neobișnuite în ultima perioadă. În urmă cu ceva mai mult de o lună, chiar în prima zi de Paște, doi copii de 12 și 13 ani au vrut să spargă o bancă în localitatea Isaccea. Aceștia au avut un plan foarte bine pus la punct.

ADVERTISEMENT

Inspirați din filmele de acțiune de Hollywood, cei doi minori din Isaccea au avut un plan bine pus la punct pentru a intra în sediul băncii.

Prima dată, aceștia ar fi spart geamul de la uşa de la intrare şi un alt geam lateral, apoi ar fi scos din funcțiune sistemul de supraveghere video, cu scopul de a sustrage bani de la respectiva agenție bancară.

Din păcate pentru ei, întreaga desfășurare a evenimentelor a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale băncii, iar aceștia au fost identificați imediat. Ulterior, au fost duși la audieri, împreună cu părinții lor.

ADVERTISEMENT