News

Tânăr găsit fără suflare în parcarea subterană a unui mall din Constanța. Se afla într-o poziție nefirească

15.03.2021 | 22:49
Tanar gasit fara suflare in parcarea subterana a unui mall din Constanta Se afla intro pozitie nefireasca
ADVERTISEMENT

Un tânăr a fost găsit mort, într-o poziţie nefirească, specifică celor care consumă substanțe etnobotanice, în parcarea subterană a unui mall din Constanţa.

Pentru că se afla în şezut, pe o balustradă metalică, picior peste picior, în zona cărucioarelor de cumpărături, oamenii din zonă au crezut inițial că stătea, dar s-au speriat în momentul în care și-au dat seama că era, de fapt, inconștient și nu răspundea la stimuli.

ADVERTISEMENT

Potrivit focuspress.ro, Costin lucra ca manipulant în centrul comercial și se prezentase la muncă dis de dimineață, într-o stare avansată de ebrietate, motiv pentru care șefii i-au desfăcut contractul de muncă și l-au trimis acasă cu o persoană cu mașina. S-a întors, însă, în scurt timp în locul în care avea să-și găsească sfârșitul.

Un tânăr a fost găsit mort în parcarea unui mall din Constanța. Avea doar 31 de ani

În jurul orei 15.40, oamenii aflaţi în parcarea subterană a centrului comercial și-au dat seama că tânărul nu mai mișca și au sunat la numărul unic de urgenţă 112, dar echipajul SMURD ajuns la fața locului n-a mai putut face altceva decât să constate decesul.

ADVERTISEMENT

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și urmează să se stabilească împrejurările exacte în care s-a produs tragedia. Între timp, prietenii lui Costin, care avea doar o bunică de 90 de ani ce nu-și poate permite cheltuielile de înmormântare, s-au mobilizat și au demarat o campanie de strângere de fonduri.

În cursul zilei de ieri am aflat cu amărăciune faptul că unul din prietenii noștri, Costin, a decedat subit la doar 31 ani. Cauzele sunt încă necunoscute iar familia lui nu are posibilități, părinții fiind ambii decedați, iar singurele lui rude sunt bunica, aproape 90 ani și un unchi care muncește pe unde apucă.

ADVERTISEMENT

Alături de câțiva prieteni am decis să facem tot ce se poate pentru a-i oferi prietenului nostru o înmormântare creștinească și vă rugăm să ne ajutați să strângem cât de mult.

Vă rugăm din suflet pe toți cei care au posibilitatea și doresc să ne ajute în tentativa noastră de a da o mână de ajutor familiei îndoliate! Vă mulțumim anticipat!”, a scris unul dintre amicii lui pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: