News

Durere și lacrimi în comuna Balș. Tânărul mort în cumplitul accident din Iași, condus pe ultimul drum

A fost durere mare și au curs lacrimi fără oprire în comuna Balș. Un tânăr de 32 de ani, mort în accidentul cumplit petrecut pe 1 februarie în Iași, a fost condus pe ultimul drum.
04.02.2022 | 13:27
Durere si lacrimi in comuna Bals Tanarul mort in cumplitul accident din Iasi condus pe ultimul drum
Unul dintre muncitorii decedați în accidentul din Iași a fost înmormântat. Durere enormă în familia tânărului. Sursa foto: observatornews.ro
ADVERTISEMENT

Micuța comună ieșeană Balș, care are puțin peste 3.000 de suflete, trece printr-o săptămână neagră. Joi, 3 februarie, aici a fost înmormântat Marcel Moroșanu, una dintre victimele cumplitului accident de la Bălțați.

În fatidica zi de marți, tânărul se afla într-un microbuz, alături de alte 5 persoane. Mașina lor a fost izbită de un TIR, la volanul căruia se afla un tânăr de 30 de ani, decedat și el.

ADVERTISEMENT

Unul dintre muncitorii decedați în accidentul din Iași a fost înmormântat. Durere enormă în familia tânărului

Toată suflarea comunei ieșene este cutremurată de tragedia care a avut loc în această săptămână.

Familia tânărului, care a lăsat în urmă o soție îndurerată, un băiețel de 9 ani și o fetiță de 4 ani, este distrusă.

ADVERTISEMENT

Sora bărbatului, Loredana Moroșanu spun că fratele său i-a oferit o nouă șansă la viață, aceasta fiind acum singura amintire pe care o mai are de la el. Anul trecut Marcel i-a donat celule stem.

”Anul trecut mi-a donat celule. M-a salvat pe mine şi s-a dus el. Mie mi-a făcut transplantul de celule stem. Trăiesc acum datorită lui. Este amintirea de la el. Am avut un frate foarte bun, cel mai bun. A fost mai mic decât mine, mă ascultă.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă seară am vorbit cu el. Ne-a cumpărat peşte şi a venit la mine. L-am văzut doar un pic şi a plecat. Asta a fost ultima dată când l-am văzut”, a spus sora lui Marcel Moroșanu, Loredana, conform Bzi.

Șapte familii din județul Iași, în doliu după accidentul de marți

În aceste zile, șapte familii, toate din județul Iași, își conduc pe ultimul drum rudele decedate fulgerător în accidentul de marți.

ADVERTISEMENT

Reamintim că în prima zi a acestei luni, un accident deosebit de grav a avut loc în județul Iași.

Într-o curbă periculoasă din localitatea Bălțați, șoferul unui camion a pierdut controlul, cel mai probabil, din cauza vitezei, şi a intrat pe contrasens. TIR-ul a lovit mai întâi o ambulanţă în care era o gravidă în travaliu, apoi a spulberat duba din spatele salvării.

Coliziune, una frontală, a fost atât de puternic încât atât camionul, cât şi autoutilitara au fost distruse aproape complet şi s-au răsturnat la marginea drumului. Niciunul dintre cei 6 nu a mai putut fi salvat.

În acest caz, autoritățile ieșene au deschis un dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT
Tags: