News

Tânăr împușcat în cap la Târgu Cărbunești. Glonțul a venit dintr-un poligon al Jandarmeriei

Autor: Daniel Scripcaru | 16.09.2019 | 15:32
Tânăr împușcat în cap la Târgu Cărbunești. Sursa foto: digi24.ro

Un tânăr a fost împușcat în cap la Târgu Cărbunești de un glonț rătăcit din poligonul de tragere al Jandarmeriei! Băiatul a coborât dintr-un autoturism, când a fost lovit chiar în cap de un obiect care pare a fi un glonț. Victima a fost transportată de urgență la spital.

Tânăr împușcat în cap la Târgu Cărbunești

Evenimentul nefericit a avut loc luni, în jurul orei 12:00, pe un drum din satul Măceşu, ce aparţine de oraşul Târgu Cărbuneşti, acolo unde tânărul de 22 de ani a oprit maşina şi apoi s-a dat jos. În momentul în care a coborât din maşină, chiar în faţa bisericii din Măceşu, tânărul a fost lovit în cap de un glonţ.

“La data de 16 septembrie, polițiști din cadrul Poliției Oraș Targu Carbunesti au fost sesizați direct cu privire la faptul că, un tânăr de 22 de ani, din comuna Aninoasa, la scurt timp după ce a coborât dintr-un autoturism pe drumul comunal Măceșu, pe raza orașului Târgu Cărbunești, a fost lovit în cap de un obiect metalic ce pare a fi glonț.

Tânăr împușcat în cap la Târgu Cărbunești
Tânăr împușcat în cap la Târgu Cărbunești. Sursa foto: realitateamedia.ro

Tânărul de 22 de ani a fost transportat la spital

Tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Locul unde se afla persoana vătămată se situeaza la circa 2 km de Poligonul Târgu Cărbunești și unde, până la orele 11:55, au executat trageri cu armamentul din dotare lucrătorii IJJ Gorj.

In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa,  sub supravegherea Parchetului Militar Timisoara”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!