Sport

Tânăr jucător la FCSB spune totul despre cum se resimte rivalitatea cu CSA Steaua: „E rivalitate doar cu numele, fotbalistic nu“!

Un tânăr jucător de la FCSB a discutat despre cum se resimte pe teren rivalitatea cu CSA Steaua, care pare că s-a mutat din tribunale pe teren, chiar cu prilejul finalei U15.
20.05.2024 | 09:45
Tanar jucator la FCSB spune totul despre cum se resimte rivalitatea cu CSA Steaua E rivalitate doar cu numele fotbalistic nu
Tânăr jucător de la FCSB demontează mitul rivalității cu CSA Steaua / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FCSB U15 a demolat-o pe CSA Steaua U15 în finala campionatului național pentru acest segment de vârstă. Academia lui Gigi Becali a învins cu scorul de 5-0, iar rivalitatea pare că rămâne doar în tribunale momentan.

CSA Steaua, rivalitate doar cu numele

Edward Neamțu, jucător al lui FCSB U15, a oferit un interviu în exclusivitate pentru FANATIK. Tânărul de doar 15 ani a spus că rivalitatea cu CSA Steaua se resimte, dar doar la nivel de nume, nu pe teren.

ADVERTISEMENT

De altfel, tânărul fotbalist a nominalizat o echipă care chiar produce rivalitate FCSB-ului la juniori. Edward Neamțu a nominalizat-o pe Farul, care este recunoscută pentru numărul mare de juniori produși și promovați în lotul echipei mari, condus de Gheorghe Hagi.

„În momentul ăsta, la U15 nu prea avem rivalitate. Avem o echipă omogenă care arată foarte bine. Cei de la Academia Farul sunt o rivalitate, dacă putem spune așa. Meciul cu CSA Steaua l-am tratat ca pe o finală, de aici și rezultatul.

ADVERTISEMENT

Am intrat în meci montați foarte bine și rezultatul s-a văzut pe teren. Avem încredere în noi maximă. La nivel de juniori, în ultima perioadă, este doar o rivalitate din cauza numelui ‘Steaua‘, dar fotbalistic suntem mult mai organizați ca academie“, a spus Edward Neamțu, în exclusivitate.

Edward Neamtu FCSB U15
Edward Neamțu, campion cu FCSB U15 în Liga Elitelor / Arhivă personală Edward Neamțu

FCSB a dominat la juniori sezonul

FCSB a dominat sezonul la juniori, care a câștigat campionatele pentru segmentele de vârstă U19 și U15. Bucureștenii, care în trecut nu investeau foarte mult în academie, pare că produc nume de viitor pentru fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

„Secretul constă în pregătire. Pentru sportul de performanță îți trebuie muncă, educație, disciplină. Avem grupe foarte bune la toate categoriile de vârstă. Avem antrenori pregătiți foarte bine, care ne dau informațiile corecte în tot“, a mai spus Edward Neamțu pentru FANATIK.

FCSB U15
FCSB U15 a câștigat campionatul național, după ce a învins-o pe CSA Steaua / Arhivă personală Edward Neamțu

Are fotbalul românesc viitor?

Edward Neamțu a discutat despre viitorul fotbalului românesc, despre care spune că este promițător. De asemenea, tânărul, care este un frecvent component al naționalei U15, a spus care este cheia succesului.

ADVERTISEMENT

„În fotbalul românesc sunt foarte mulți copii români talentați, atât în țară, cât și în străînătate. Pe viitor vom avea ceva de spus în fotbalul internațional la nivel de club, dar și la echipa națională.

Cheia este la tine ca sportiv, odihnă, medicația, și în primul rând sănătatea. Dacă știi ce îți dorești nu ai cum să dai greș. Totul depinde de tine ca sportiv, ce vrei să faci, unde vrei să ajungi în viață. Dacă știi ce îți dorești nu ai cum să dai greș. Încrederea în tine este baza“, a mai completat acesta.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de...
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de ploi torențiale şi vijelii. În București și alte zone urmează două zile caniculare
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit...
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit să îi impresioneze! Dezvăluire şoc: Voia să fie soţie
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de...
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de ultimă oră
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului...
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului pentru toată lumea…”
Scandalul îl umple de bani. Tarifele lui Babasha au explodat
Scandalul îl umple de bani. Tarifele lui Babasha au explodat
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care...
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care spun totul
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită