News

Tânăr român, suspectat că și-a omorât mama și pe concubinul acesteia, în Marea Britanie

11.09.2019 | 16:24
Tanar roman suspectat ca sia omorat mama si pe concubinul acesteia in Marea Britanie

Un român este suspectat că și-a omorât mama și pe concubinul acesteia, în Marea Britanie. Tânărul pe nume Andrei-Mihai Simion-Munteanu în vârstă de 22 de ani este acuzat de oamenii legii din localitatea Lincoln că ar fi comis înfiorătoarele crime în luna august a acestui an, urmând ca justiția să se declare cu privire la vinovăția acestuia.

Tânăr suspectat că și-a omorât mama, doctor sucevean stabilit în Marea Britanie

Polițiștii au găsit-o pe Premm Monti, o femeie de origine română, (51) și pe partenerul acesteia, Robert Tully (71), originar din Statele Unite ale Americii, fără suflare în locuința lor, scrie știridiaspora.ro. Descoperirea macabră a fost făcută pe data de 5 august. Cuplul se întorsese din America, unde au fost în vacanță cu ocazia Zilei Independenței, sărbătorită în luna iulie.

Localnicii au fost îngroziți de această dublă crimă pentru că nu ar fi bănuit că băiatul de 22 de ani ar fi în stare de așa ceva, mai ales că rata infracționalității în respectivul orășel este foarte mică. Înainte să se stabilească definitiv în Marea Britanie, Leea Premm Monti lucra ca doctor în Suceava.

tânăr marea britanie
Procesul tânărului suspectat de cele două crime va începe pe 3 februarie. Sursa foto: Valdosta Today

Procesul lui Andrei va începe pe 3 februarie 2020

A fost studentă la Chimie și fizică la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar apoi s-a înscris la Medicină Generală la Universitatea de Medicină și Farmacie București, Carol Davila, unde și-a finalizat, de altfel studiile. Suspectul a fost audiat astăzi prin tele-conferință (prin webcam) timp de 10 minute strict pentru a fi identificat, urmând ca o audiere mai amplă să urmeze abia pe 10 decembrie.  Până ce se va dovedi cu certitudine culpa sa, acesta va sta în arest preventiv. Procesul este programat să înceapă anul viitor, pe 3 februarie.