News

Tânără amenințată de soț cu un pistol. Bărbatul a fost reţinut 24 de ore

O femeie de numai 23 de ani a fost la un pas de moarte după ce soțul ei a amenințat-o cu un pistol. Acesta a ajuns după gratii 24 de ore
17.06.2024 | 17:45
Tanara amenintata de sot cu un pistol Barbatul a fost retinut 24 de ore
S-a ales cu 24 de ore după gratii pentru că și-a amenințat soția cu un pistol. A fost emis și un dosar penal pentru deţinere ilegală de armă şi ordin de protecţie provizoriu. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

O tânără de 23 de ani a solicitat intervenția poliției după ce a fost amenințată cu un pistol de către soțul ei. Polițiștii au emis un ordin de restricție împotriva bărbatului și i-au deschis un dosar penal pentru deținerea ilegală a unei arme neletale, care necesită autorizare, potrivit N News.ro.

Amenințată de soț cu pistolul

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Din cauza riscului imediat, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva tânărului.

ADVERTISEMENT

„La data de 16 iunie 2024, ora 23:42, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Ilia au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, de către o tânără de 23 de ani, din localitatea Pogăneşti, judeţul Hunedoara, cu privire la faptul că soţul ei, în vârstă de 27 ani, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, a ameninţat-o că o omoară pe aceasta cu un pistol, provocându-i o stare de temere”, a transmis IPJ Hunedoara.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a descoperit că bărbatul nu era deținător legal de armă, iar pistolul utilizat de acesta era o armă neletală care necesită autorizare.

ADVERTISEMENT

„În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, asupra tânărului fiind luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva pentru luarea măsurilor legale ce se impun”, a mai precizat IPJ Hunedoara.

O altă femeie a primit o bătaie cruntă de la partener

O femeie a fost salvată la timp de către polițiști din mâinile soțului ei care încerca să o omoare. Intervenția dramatică a fost înregistrată de camera de corp a unuia dintre agenți.

ADVERTISEMENT

Bărbatul și-a agresat soția violent din cauza nemulțumirii legate de mâncare. Pentru a-l controla, polițiștii au fost nevoiți să își îndrepte armele către agresor.

Totul a pornit de la o discuție banală despre mâncare, care a degenerat rapid. Furios, individul a atacat femeia și i-a provocat răni pe mâini cu un cuțit, chiar pe scara blocului, relatează Observator.

ADVERTISEMENT

Speriați de țipetele ei, vecinii au sunat imediat la 112. Femeia, în vârstă de 58 de ani, a reușit să se elibereze și s-a refugiat la o vecină până la sosirea poliției.

Echipele de poliție au sosit rapid la fața locului. În imaginile surprinse de camera de corp, se poate vedea cum agresorul iese din apartament cu un cuțit în mână. Somat de agenți, bărbatul a renunțat la armă și a fost încătușat, mai menționează sursa citată. Agresorul a fost arestat pentru 30 de zile.

 

ADVERTISEMENT