News

O tânără din Brașov, ofițer de poliție, găsită împușcată în cap. Femeia s-ar fi sinucis și a lăsat un bilet de adio. Update

Un caz șocant a fost descoperit în Brașov. O polițistă în vârstă de 29 de ani a fost găsită împușcată în cap, într-un bloc, în noaptea de joi spre vineri. La fața locului s-au deplasat oamenii legii și un echipaj SMURD.
31.12.2021 | 09:40
O tanara din Brasov ofiter de politie gasita impuscata in cap Femeia sar fi sinucis si a lasat un bilet de adio Update
ADVERTISEMENT

Cazul fetei a fost alertat la 112 în jurul orei 1 noaptea. Inclusiv o echipă de criminialiști și procurori au sosit în zonă, pentru prelevarea de probe.

Victima a fost găsită împuşcată în tâmplă, mai exact, iar medicii spun că a murit pe loc. Potrivit Antena 3, femeia, pe numele său Sabina, era ofițer de poliție la IPJ Brașov și s-ar fi sinucis.

ADVERTISEMENT

Polițista a lăsat un bilet de adio. Mama sa crede că nu ea l-a scris

În locuință a fost găsit și un bilet de adio. Totul s-a întâmplat chiar de ziua sa de naștere, când a împlinit 29 de ani. S-a mai aflat că pe data 7 decembrie, după un exercițiu de trageri și-a luat acasă arma, încărcată, fără a-și anunța șefii, fapt considerat ilegal, de altfel. Pistolul era un Carpați 7.65 mm.

”O persoana de sex in feminin în vărstă de 28 de ani a suferit leziuni incompatabile cu viata.
Personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a o salva.

ADVERTISEMENT

Aceasta a fost declarată decedată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, maior Ciprian Sfreja.

Tatăl și soțul femeii ar fi alertat oamenii legii. Mama tinerei, însă, nu crede că fiica sa s-a sinucis, deoarece era o fire puternică.

ADVERTISEMENT

Mai mult, femeia nu crede nici că tânăra a scris biletul de adio, deoarece scrisul este unul urât, pe când fiica sa avea unul destul de caligrafic.

De ce și-ar fi luat viața tânăra polițistă

Ofițerul de poliție ar fi decurs la gestul de a-și lua viața din cauza geloziei. Soțul ei este tot polițist, la SICE, iar în luna septembrie cei doi și-au unit destinele.

ADVERTISEMENT

Sabina lucra în poliție din 2016

Din iulie 2016 Sabina a fost angajată ca agent de poliție, fiind repartizată la IPJ Brașov. Acolo a fost numită ajutor-șef post la Postul de Politie Comunală Bod.

În intervalul 2019 -2021 a făcut parte și din serviciului resurse umane, secretariat și s-a ocupat și de documente clasificate și arhivă.

În martie a fost avansată pe funcția de ofițer de politie, la Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității, cu gradul profesional de subinspector. În ianuarie 2021 Sabina a fost evaluată psihologic ultima oară.

ADVERTISEMENT
Tags: