News

Tânăra care l-a ucis pe cel care voia să o violeze, filmată alături de bărbat. Cum au fost surprinşi

Tânăra care l-a ucis pe cel care voia să o violeze, filmată alături de bărbat, cu câteva ore înainte
18.08.2021 | 17:39
Tanara care la ucis pe cel care voia sa o violeze filmata alaturi de barbat Cum au fost surprinsi
ADVERTISEMENT

Fata în vârstă de 16 ani și bărbatul au fost filmați cu câteva ore înainte de petrecerea crimei. Potrivit unor imagini surprinse de camerele de supraveghere, cei doi au fost împreună în ziua cu pricina.

Cum au fost surprinși tânăra și cel care voia să o violeze într-un restaurant

Aceștia ar fi căutat de muncă la un restaurant din Piatra Neamț. Clipul video arată că aceștia intră împreună în restaurant, dar apoi bărbatul pleacă de acolo.

ADVERTISEMENT

Fata rămâne singură în fața barului din acest local. După aceea, ei sunt văzuți împreună, din nou. Adolescenta se afla la o masă și stătea pe un scaun, iar bărbatul se apropie de ea.

După o discuție relativ scurtă, cei doi părăsesc împreună restaurantul. Informațiile arată că fata l-a înjunghiat pe bărbatul în vârstă de 41 de ani chiar în propria lui casă.

ADVERTISEMENT

Potrivit acesteia, a fost un gest de autoapărare, deoarece el a încercat să o abuzeze sexual. Tot potrivit declarațiilor fetei, bărbatul i-a propus să meargă la el acasă pentru a discuta despre un posibil loc de muncă în străinătate pentru ea.

Apoi, acesta i-ar fi făcut avansuri și ar fi încercat să o violeze. Atunci, fata l-a ucis în legitimă apărare. Acum, tânăra de 16 ani este cercetată în libertate.

ADVERTISEMENT

Ce spun apropiații despre bărbatul ucis de fata pe care voia să o violeze

În ciuda acestor declarații ale fetei, cei care l-au cunoscut pe bărbatul în vârstă de 41 de spun că acesta era un om minunat și nu l-ar fi crezut vreodată în stare să facă așa ceva.

„Un om la locul lui, calm, liniştit, muncitor, nu aş crede aşa ceva. Nu cred că ar fi în stare să violeze un copil, de 16 ani. Nu ştiu ce să zic, ce s-o fi întâmplat acolo”, a declarat un prieten al bărbatului, conform Pro TV.

ADVERTISEMENT

Oamenii care locuiesc în bloc spun că au auzit țipete, dar și două bufnituri. Oamenii legii au sosit la fața locului pe 17 august, după miezul nopții.

„Se auzea un ţipat ca de copil şi două bufnituri”, a mai spus cineva care locuiește în blocul respectiv.

„Era târziu, după 12, am văzut maşini pe poliţie, m-am întâlnit cu două femei care mi-au zis că au auzit ţipete de ajutor”, a mai mărturisit un locatar pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT