News

Tânără de 14 ani din Târgu Jiu, căutată de polițiști. A plecat de acasă și nu s-a mai întors

24.09.2020 | 12:29
Tanara de 14 ani din Targu Jiu cautata de politisti A plecat de acasa si nu sa mai intors
ADVERTISEMENT

Polițiștii gorjeni au pornit în căutarea Elenei Alexia Costache, o tânără de 14 ani din Târgu Jiu, după ce bunica sa a reclamat faptul că aceasta a plecat de acasă în cursul zilei de miercuri, 23 septembrie și nu s-a mai întors.

Potrivit informării transmise de autorități, este vorba despre o fată cu ochi căprui, păr negru prins în coc, față rotundă, 1, 74 m înălțime și o greutate de circa 55-57 kg. În momentul în care a părăsit voluntar domiciliul era îmbrăcată în blugi de culoare albastru deschis rupți în genunchi, bluză de culoare neagră, iar în picioare purta adidași de culoare neagră cu talpa albă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, avea asupra sa un rucsac și un troler de culoare negru. Cei care pot oferi detalii care să ajute la identificarea ei sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

O tânără din Târgu Jiu a dispărut de acasă. Bunica o caută cu disperare

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către o femeie, de 63 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că în ziua de 23 septembrie a.c., nepoata sa, Costache Elena Alexia, de 14 ani, din municipiul Târgu Jiu, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent.

ADVERTISEMENT

 La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunității pentru efectuarea cercetării la fața locului, minora fiind pusă în urmărire”, se arată în comunicatul transmis de oamenii legii.

O tânără din Caracal este căutată de familie după ce a plecat de acasă și nu a mai revenit

Un caz similar există și în județul Olt, unde polițiștii caută o minoră în vârstă de 16 ani care a părăsit voluntar domiciliul din Caracal și nu a mai revenit. Dacă dețineți informații care pot ajuta la găsirea ei sunteți rugați să anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau să sunați la numărul de urgență 112.

ADVERTISEMENT

La data de 1 septembrie, în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Poliție municipiului Caracal au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 20 august a.c., Asan Ana-Maria Casandra, în vârstă de 16 ani, ar fi plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit”, anunță Inspectoratul Județean de Poliție Olt.

Tânăra are 1,60 metri înălţime, aproximativ 50 de kg, constituție atletică, ochi verzi, păr lung vopsit negru.

ADVERTISEMENT

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție”, au mai transmis polițiștii.

ADVERTISEMENT