News

Tânără de 16 ani, bătută și sechestrată de iubitul mai în vârstă. Agresorul, reținut de Poliție

O tânără de 16 ani din Pitești a fost bătută cu bestialitate și sechestrată de iubitul mai în vârstă. În consecință, aceasta a depus plângere la Poliției, iar agresorul a fost reținut.
19.10.2021 | 16:47
Tanara de 16 ani batuta si sechestrata de iubitul mai in varsta Agresorul retinut de Politie
Tânără de 16 ani, bătută și sechestrată de iubitul mai în vârstă. Agresorul, reținut de Poliție. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Întâmplare gravă în județul Argeș. Un bărbat în vârstă de 21 de ani din orașul Pitești, suspectat că a sechestrat-o şi a lovit-o pe iubita sa minoră, a fost reţinut de agenții de la Poliție.

Actele de violență extremă ale tânărului s-ar fi petrecut la începutul lunii august. Imediat după, minora și familia s-au dus să depună plângere în fața polițiștilor.

ADVERTISEMENT

Abia luni, 18 octombrie, după administrarea probatoriului, bărbatul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de marți să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Tânără de 16 ani din Pitești, bătută și sechestrată de iubit. Bărbatul a fost reținut de Poliție

Potrivit presei locale, fata de 16 ani ar fi fost bătută cu cruzime și sechestrată ore în șir de iubitul gelos de 21 de ani. Fata s-a dus la începutul lunii august la băiat acasă, iar la un moment dat a izbucnit un conflict între cei doi din cauza geloziei tânărului.

ADVERTISEMENT

Într-o primă fază, acesta a amenințat-o și nu i-a dat voie mai bine de două ore să plece, agresând-o fără milă. După ce a reușit să scape din mâinile iubitului, fata și s-a dus acasă unde a povestit părinților prin ce a trecut.

Victima și părinții ei au mers rapid la poliție, unde au povestit tot ce s-a întâmplat. Tânărul a fost dus la audieri, unde a recunoscut ce a făcut.

ADVERTISEMENT

Minora și-a scos certificat medico-legal prin care să dovedească că a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale, scrie Ziar Obiectiv.

Anunțul IPJ Argeș în cazul de agresiune din Pitești

Potrivit IPJ Argeș, cazul din județ a fost preluat de Biroului Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

ADVERTISEMENT

Bărbatul de 21 de ani a fost reținut, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate și lovire sau alte violențe.

”În ziua de 18 octombrie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate și lovire sau alte violențe, și au reținut un bărbat de 21 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 1 august, bărbatul ar fi lipsit de libertate pe prietena sa de 16 ani, prin faptul că nu i-a permis să părăsească locuința timp de aproximativ 2 ore, și ar fi lovit-o, în repetate rânduri, provocându-i leziuni ce au necesitat 3-4 zile de îngrijiri medicale.

După administrarea probatoriului, în ziua de 18 octombrie, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, anunță IPJ Argeș într-un comunicat.

ADVERTISEMENT