News

Tânără de 18 ani, mamă a doi copii, ucisă cu sânge rece într-o cabană din Vişeu de Sus. Cine este criminalul

07.06.2020 | 16:56
Tanara de 18 ani mama a doi copii ucisa cu sange rece intro cabana din Viseu de Sus Cine este criminalul
ADVERTISEMENT

O tânără de 18 ani, mamă a doi copii, a fost ucisă cu sânge rece într-o cabană din Vişeu de Sus. Autorul crimei este iubitul acesteia, un bărbat de 24 de ani.

Tânără de 18 ani, mamă a doi copii, ucisă cu sânge rece într-o cabană din Vişeu de Sus. Cine este criminalul

O crimă înfiorătoare a șocat comunitatea din Vișeu de Sus, localitate din județul Maramureș. Bianca Țicală, o tânără de 18 ani, din județ, a fost ucisă în bătaie, pe 6 iunie, de iubitul ei de 24 de ani, altul decât tatăl copiilor săi. După ce a ucis-o, acesta a abandonată într-o cabană părăsită din localitatea maramureșeană.

ADVERTISEMENT

Detaliile din ancheta acestei crime descriu un plan terifiant al criminalului. Astfel, se pare că suspectul ar fi chemat-o pe fată la o cabană părăsită, cu promisiunea că îi va da brânză pentru cei doi copilași.

Între cei doi ar fi avut loc o relație de mai mult timp, dar Bianca ar fi încheiat-o de curând, din cauza bătăilor pe care le încasa. Tânăra a mers la cabană, unde totul ar fi degenerat, cel mai probabil din cauza geloziei suspectului.

ADVERTISEMENT

Acesta ar fi bătut-o crunt, iar când a văzut că încă trăiește acesta ar fi strangulat-o cu o sârmă, scrie jurnalistul Vasile Dale.

Criminalul a încercat să se omoare

Din informațiile postate de jurnalistul citat, criminalul a plecat în pădure după gestul comis, nu foarte departe de cabană, și a încercat să se spânzure.

ADVERTISEMENT

Bărbatul de 24 de ani a fost găsit la timp de o echipă de intervenție și a fost salvat la timp și dus la Spitalul din Vișeu de Sus. Duminică dimineață medicii au stabilit că el trebuie externat, deoarece starea lui de sănătate nu mai necesită internarea.

Procurorii au intervenit și au cerut transferul lui la Spitalul de Psihiatrie Adulți din Sighetu Marmației. Aici, acestuia i se va efectua o expertiză neuro-psihiatrică pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei. Procurorii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de omor.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-i privește pe cei doi copilași rămași fără mamă, Direcția pentru Protecția Copilului Maramureș s-a autosesizat și va efectua o anchetă socială. Deocamdată ei rămân în grija rudelor apropiate mamei.

ADVERTISEMENT