News

Tânără de 27 de ani, lovită și abandonată pe o stradă din Curtea de Argeş, unde a murit, de o șoferiță de 41 de ani

03.05.2021 | 23:53
Tanara de 27 de ani lovita si abandonata pe o strada din Curtea de Arges unde a murit de o soferita de 41 de ani
ADVERTISEMENT

Tragedie pe o stradă din Curtea de Argeș. O tânără de 27 a fost lovită și abandonată la marginea șoselei, unde a și murit ulterior, de către o șoferiță de 41 de ani.

Din informațiile oferite de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș, accidentul rutier în care a fost implicată conducătoarea auto s-a produs în noaptea de duminică spre luni.

ADVERTISEMENT

În cursul zilei de 3 mai, femeia din municipiul Curtea de Argeș a fost reținută de polițiști și este cercetată pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Tânără de 27 de ani, lovită și abandonată pe stradă, unde a murit, de o șoferiță de 41 de ani

Dramă în prima zi de Paște pe o șosea din Argeș. O femeie din județ a lovit cu mașina o tânără de 27 de ani și a abandonat-o în stradă. Sosiți la fața locului, medicii nu au mai putut face nimic să salveze viața victimei, transmite Agerpres.

ADVERTISEMENT

Poliția din Curtea de Argeș a fost anunțată, duminică seara, că pe o stradă din localitate a fost găsită o femeie de 27 de ani, în stare de inconștiență, posibil victimă a unui accident rutier. În ciuda eforturilor echipajelor medicale sosite la fața locului, femeia a murit.

”Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Tarniţa din Curtea de Argeş, a fost găsită o femeie de 27 de ani, în stare de inconștiență, posibil victimă a unui accident rutier.

ADVERTISEMENT

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie şi de ambulanţă, însă, din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, femeia a decedat”, se precizează în comunicatul IPJ transmis către sursa citată.

Șoferița vinovată de moartea tinerei, reținută 24 de ore

Ulterior producerii acestui accident anchetatorii din Poliție au început cercetările și au identificat persoana care ar fi condus autoturismul, fiind vorba despre o femeie de 41 de ani, din Curtea de Argeș.

ADVERTISEMENT

După administrarea probatoriului, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, urmând ca marți, 4 mai, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.

ADVERTISEMENT