News

Tânără din Bistrița-Năsăud, bătută crunt în plină stradă de soțul ei. Scenele, surprinse de o cameră de supraveghere. Video

16.03.2021 | 11:34
Tanara din BistritaNasaud batuta crunt in plina strada de sotul ei Scenele surprinse de o camera de supraveghere Video
ADVERTISEMENT

Imagini cu adevărat șocante petrecute pe o stradă din județul Bistrița-Năsăud. ​​O tânără a fost bătută luni de soțul ei cu care era în divorț. Incidentul s-a petrecut sub privirile îngrozite ale trecătorilor și au fost surprinse de o cameră de supraveghere.

Scenele de o violență extremă s-au petrecut pe o stradă din comuna Telciu. Camerele din zonă au filmat momentul în care femeia este oprită de soțul ei să urce într-un taxi. Bărbatul trântește violent portiera, apoi începe să își ia nevasta la pumni și picioare.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei locale, victima agresiunii are 20 de ani și s-a întors acum trei săptămâni în țară, din Germania. Se pare că aceasta este în procedură de divorț cu soțul ei.

Tânără din Bistrița-Năsăud, bătută în plină stradă de soțul ei

Un caz de agresiune extremă a avut loc luni dimineață în comuna Telciu din județul Bistrița-Năsăud. O tânără a fost bătută de soțul ei în plină stradă și a ajuns la spital pentru îngrijiri. În ceea ce-l privește pe agresor, acesta a fost reținut de Poliție.

ADVERTISEMENT

Evenimentul a avut loc în momentul în care femeia a vrut să se urce într-un taxi. Imagini surprinse de camerele de supraveghere amplasate în zonă arată cum bărbatul o împiedică pe soţie să urce în mijlocul de transport, apoi o lovește puternic cu pumnul în zona capului.

Agresorul nu se oprește aici. După ce tânăra cade la pământ, acesta continuă să o lovească cu picioarele. La un moment dat, individul este împiedicat să mai dea în femeie de martorii la scenă, unul dintre aceştia fiind chiar şoferul de taxi chemat de femeie.

ADVERTISEMENT

Agresorul, reținut de Poliție

În urma acestor agresiuni, femeia de 20 de ani a fost transportată la spital, acolo unde a fost consultată și de medicul legist care va întocmi actul legal legat de rănile suferite, act necesar pentru dosarul penale deschis pe numele soţului pentru violență, scrie publicația Bistrițeanul.

Poliția bistrițeană anunță că bărbatul agresor, în vârstă de 32 de ani, a ajuns după gratii pentru 24 de ore, fiind apoi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT

”Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 32 de ani, din Bichigiu, cercetat pentru violență în familie. Totodată, pentru protejarea victimei, a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

În fapt, astăzi, în apropierea unui magazin din localitatea Telciu, o tânără de 20 de ani, din Bichigiu a fost agresată de soțul ei, un bărbat de 32 de ani, din aceeași localitate. În urma leziunilor, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar mâine va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: