News

Tânăra din Olt care și-a ucis fiica de două luni pentru că plângea, condamnată la 18 ani de închisoare

Tânăra de 25 de ani din județul Olt care și-a ucis fiica de două luni pentru că plângea a fost condamnată la 18 ani de închisoare.
25.05.2021 | 09:38
Tanara din Olt care sia ucis fiica de doua luni pentru ca plangea condamnata la 18 ani de inchisoare
ADVERTISEMENT

În urmă cu aproape un an de zile, o crimă șocantă îngrozea județul Olt. O mamă de 25 de ani își ucidea fiica de doar două luni dintr-un motiv incredibil: pentru că plângea.

Între timp, a venit și o decizie a judecătorilor în acest caz. Magistrații de la Tribunalul Olt au condamnat-o pe tânără, de origine lituaniană, la 18 ani de închisoare.

ADVERTISEMENT

Tribunalul Olt, sentință în cazul tinerei care și-a ucis fetiţa pentru că plângea

În iunie 2020, o fetiță de doar două luni de zile dintr-un sat al județului Olt a avut un final tragic. Micuța a murit după ce a fost bătută de mama sa din cauza unui motiv halucinant: plângea.

În acest caz, judecătorii Tribunalului Olt au emis o primă sentinţă. Aceștia au condamnat-o pe tânără la 8 ani şi trei luni de închisoare. Decizia a fost atacată, iar cazul a fost retrimis la tribunal pentru rejudecare.

ADVERTISEMENT

Ulterior, în urma rejudecării, tânăra care şi-a omorât fiica a fost condamnată la 18 ani de închisoare pentru tentativă de omor şi omor calificat. Sentința poate fi atacată cu apel, scriu cei de la Adevărul.

Cum a explicat tânăra din Olt crima comisă în 2020

În fața judecătorilor, tânăra lituaniană a declarat că în timp ce se afla singură cu copiii săi acasă, fetiţa a început să plângă, a luat-o în braţe şi pentru că nu s-a calmat, s-a enervat foarte tare.

ADVERTISEMENT

”Nu am mai văzut nimic”, a declarat tânăra, care a recunoscut că a zdruncinat-o pe fetiţă cu intensitate, fără să poată aproxima de câte ori, după care, în timp ce o ţinea de trunchi, a lovit-o cu putere cu spatele de marginea pătuţului ei, care este din lemn.

Mama de 25 de ani a mai declarat că a recurs la acest gest, pentru că, după ce a născut-o pe fetiţă şi au venit acasă, ”am simţit că are ceva, dar nu ştie ce. Nu mai suportam când auzeam că un copil plânge”, a declarat femeia, care a spus că această ”senzaţie”, a avut-o doar după naşterea fiicei, fără să aibă această problemă la naşterea primului copil.

ADVERTISEMENT

De asemenea, inculpata a mai declarat că nu a avut intenţia să îi facă rău fiicei sale, ci a acţionat sub impulsul situaţiei de surescitare, notează sursa citată.

Anchetatorii au mai aflat că, înainte de crimă cu aproximativ o lună, fetiţa a fost dusă la spital cu o vânătaie la cap şi suspiciuni de agresiune.

Femeia cu origini în Lituania a scăpat atunci de acuzaţii după ce a spus că fetiţa a căzut din pat pentru că fratele mai mare i-a tras perna.

ADVERTISEMENT