News

Tânără din Râmnicu Sărat, scăpată ca prin minune după ce a fost călcată de un TIR. Cum și-a salvat viața. Video

O tânără din Râmnicu Sărat a scăpat ca prin minune după ce a fost călcată de un TIR pe o trecere de pietoni. Cum și-a salvat viața.
24.04.2023 | 16:00
Tanara din Ramnicu Sarat scapata ca prin minune dupa ce a fost calcata de un TIR Cum sia salvat viata Video
Accident cumplit în Râmnicu Sărat: tânără, călcată de un TIR pe o trecere de pietoni. Cum s-a salvat. Sursa foto: captură blitz24.ro
ADVERTISEMENT

O tânără din Râmnicu Sărat a fost călcată de un TIR pe o trecere de pietoni. Femeia a scăpat ca prin minune din acest accident. Mișcarea care i-a salvat viața acesteia.

Accident cumplit în Râmnicu Sărat: tânără, călcată de un TIR pe o trecere de pietoni. Cum s-a salvat

Imagini de-a dreptul terifiante au fost surprinse, în weekend, în județul Buzău. Pe camerele de supravgehere ale unei intersecții din Râmnicu Sărat apare un moment șocant în care un TIR pur și simplu trece peste un pieton.

ADVERTISEMENT

Mai exact, o tânără care tocmai traversa pe marcajul destinat pietonilor este pur și simplu călcată de o mașină de mare tonaj. Din fericire, evenimentul nu s-a încheiat cu o tragedie. În final, femeia a reușit să scape datorită prezenței de spirit de-a dreptul excepționale.

Conform informațiilor din presa locală, victima a scăpat cu viaţă deoarece s-a ghemuit instinctiv când TIR-ul a lovit-o şi a ajuns sub cabina lui. Aceasta nu numai că nu a avut nevoie de ajutor medical, dar a ieşit singură de sub utilajul care înainta foarte lent din cauza traficului intens.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-l privește pe șoferul TIR-ului, acesta a fost oprit repede de ceilalți participanți la trafic. Aceștia văzuseră întregul moment. Bărbatul, care e din Ucraina, a fost amendat de poliție şi a rămas fără permis pentru 60 de zile, notează Blitz24.ro.

Femeia care a scăpat ca prin minune din acest accident are 29 de ani. Ea este profesoară în comuna Poșta Câlnău (județul Buzău). În fața polițiștilor, aceasta a spus că se afla cu familia la cumpărături. Înainte de accident, aceasta își lăsase copilul în grija mamei.

ADVERTISEMENT

Pieton accidentat și în Dolj

Luni, 24 aprilie, un eveniment rutier grav a avut loc și în municipiul Craiova. Aici, un bărbat, de 70 de ani, din oraș, a acroșat un bătrân, de 76 de ani, tot din Bănie. Acesta din urmă s-ar fi angajat în traversarea străzii.

În urma acestui accident, pietonul a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la spital. Ambele persoane implicate în eveniment au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

ADVERTISEMENT

Poliția a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, notează InfoTrafic.

ADVERTISEMENT