News

Tânără găsită decedată în Satu Mare. Polițiștii au aflat că victima nu există în acte, iar preotul ezită să o înmormânteze

Caz halucinant în Satu Mare, aici unde o tânără a fost găsită moartă. Fata nu exista în acte, ce au descoperit oamenii legii
18.06.2024 | 14:37
Tanara gasita decedata in Satu Mare Politistii au aflat ca victima nu exista in acte iar preotul ezita sa o inmormanteze
Tânără găsită moartă în Satu Mare. colaj Fanatik/ Foto Hepta/presasm.ro
ADVERTISEMENT

Caz bizar în Satu Mare, aici unde o tânără a fost găsită moartă, iar polițiștii au constatat că fata nu există în acte. Victima, în vârstă de 28 de ani, se afla într-o fermă din zona Balta Blondă, din municipiul Satu Mare, potrivit presei locale.

O tânără a fost găsită moartă într-o fermă. Ce au descoperit polițiștii

Tragedia a avut loc vineri, după ce tânăra a început să se simtă rău. Ea a fost găsită inconștientă în incinta fermei. Un echipaj medical a fost solicitat la fața locului printr-un apel la 112. A primit îngrijiri medicale, ulterior fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.

ADVERTISEMENT

Ulterior, starea ei s-a agravat și a murit la spital, arată presasm.ro. Pentru că împrejurările în care s-a produs decesul sunt neclare, la ferma respectivă au fost solicitați și polițiștii pentru a demara cercetările necesare.

Însă, aceștia au fost șocați să constate că victima nu există în aceste. Mai exact, tânăra de 28 de ani nu a fost înregistrată niciodată. Nu deținea un certificat de naștere și nici la împlinirea vârstei de 14 ani nu i-a fost emis un act de identitate, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Momentan, nu se știe în ce circumstanțe a ajuns fata la ferma respectivă și nici din ce cauze s-ar fi produs decesul, ori dacă suferea de vreo afecțiune. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz halucinant.

Între timp, autoritățile au reușit să-i găsească familia, iar trupul neînsuflețit al tinerei ar urma să fie preluat de rude, ca apoi să fie organizată înmormântarea. Numai că și în această situație au fost întâmpinate probleme.

ADVERTISEMENT

Presa locală notează că rudele ar fi intenționat să o înmormânteze în cimitirul ortodox din satul Cărășeu, din județul Satu Mare. Însă, preotul de aici ar ezita să facă ritualul de înmormântare din motive încă necunoscute.

Minoră de 16 ani, găsită moartă în casă. Fata s-ar fi sinucis

O altă tânără din județul Satu Mare a fost găsită fără viață, în urmă cu o săptămână, pe 10 iunie, într-o casă din localitatea Giorocuta. În acest caz, se pare că a fost vorba despre o sinucidere, potrivit anchetatorilor.

ADVERTISEMENT

Fata, în vârstă de 16 ani, s-ar fi spânzurat. Pe corpul ei nu au fost găsite urme de violență. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de familie, care a sunat la 112. În acest caz a fost întocmită o anchetă pentru a se stabili cum s-a produs tragedia.

ADVERTISEMENT