News
notix pixel id

Cine este tânăra care s-a îmbrăcat în polițistă și a oprit mașini în trafic! Fata e vedetă pe Instagram

Cine este tânăra care s-a îmbrăcat în polițistă și a oprit mașini în trafic! Tânăra e vedetă pe Instragram acolo unde este urmărită de mai mulți oameni.
27.11.2021 | 11:16
Cine este tânăra care s-a îmbrăcat în polițistă și a oprit mașini în trafic! Fata e vedetă pe Instagram
Cine este tânăra vedetă pe internet, care s-a îmbrăcat în polițistă și a oprit mașini în trafic! Sursa foto - Instagram
ADVERTISEMENT

Ceea ce trebuia să fie o farsă și și o glumă pentru urmăritorii de pe rețelele de socializare s-a transformat într-un adevărat taifun. O tânără din Bucureşti, vedetă pe Instagram, s-a îmbrăcat în uniformă de poliţistă.

A făcut lucrul acesta pentru a filma un videoclip. Din păcate pentru ea, acum este cercetată penal de adevărații oameni ai legii din Voluntari.

Cine este tânăra care s-a îmbrăcat în polițistă și a oprit mașinile în trafic!

Vorbim despre Noemi Demeter, o domnișoară care are nu mai puțin de 240.000 de urmăritori pe rețeaua de socializare. Aceasta nu a ezitat o clipă și s-a îmbrăcat în poliţistă.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, ca să fie treaba treabă, a oprit în trafic și un şofer. Culmea, la final a postat și imaginile pe Instagram.

Cu toate acestea, lipsa unui acord pentru videoclip din partea Poliţiei i-a adus un dosar penal. Mai ales că nu a durat foarte mult până când imaginile au ajuns şi la poliţiştii din Voluntari.

ADVERTISEMENT

“În urma unor imagini apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, din care rezultă că o persoană de sex feminin ar fi desfășurat activități asemănătoare celor specifice poliției rutiere (…0

(…) Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

ADVERTISEMENT

La data de 25 noiembrie a.c., polițiștii orașului Voluntari s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de uzurpare de calități oficiale (…)

(…) constând în aceea că, o persoană de sex feminin, îmbrăcată cu anumite articole din uniforma de poliție rutieră, ar fi desfășurat activități specifice acestei structuri, pe o stradă din orașul Voluntari.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au identificat-o pe tânăra de 25 de ani.

În prezent, polițiștii din Voluntari continuă cercetările în cadrul dosarului penal deschis, iar la finalizarea administrării probatoriului, urmeaza fie luate măsurile legale care se impun”, se arată într-un comunicat oficial al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri