News

Tânără sechestrată și abuzată în Botoșani. Unul dintre agresori este un tânăr de 15 ani

Tânără de 24 de ani, sechestrată și violată în Botoșani. Unul dintre agresori e minor.
13.08.2021 | 16:03
Tanara sechestrata si abuzata in Botosani Unul dintre agresori este un tanar de 15 ani
ADVERTISEMENT

Femeia a trecut prin chinuri greu de imaginat, ea fiind abuzată ore în șir, după ce a fost obligată să plece cu cei doi bărbați. Aceștia au dus-o pe un câmp, unde au violat-o.

Tânără răpită, sechestrată și abuzată în Botoșani. Unul dintre agresori e minor

Cei doi bărbați au acostat-o pe stradă, iar când ea a refuzat să plece cu ei, aceștia au luat-o cu forța, în mașina lor.

ADVERTISEMENT

Mai întâi, tânăra în vârstă de 24 de ani a fost dusă pe un teren din comuna Mihai Eminescu, unde a fost violată.

Chinul femeii nu s-a terminat aici, pentru că cei doi agresori au continuat să o tortureze și într-o zonă din municipiul Botoşani, conform polițiștilor.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc în luna mai a acestui an, iar acum cei doi agresori au fost reținuți.

Din datele oferite de oamenii legii aflăm că este vorba despre un minor, în vârstă de 15 ani și un tânăr de 24.

Ce acuzații li se aduc celor doi suspecți de viol

Ei sunt acuzați de viol în forma continuată și lipsire de libertate. De asemenea, ei se află în custodia Poliției în aceste momente și au petrecut 24 de ore în închisoare, la Centrul de reţinere şi arestare preventivă al IPJ Botoşani.

ADVERTISEMENT

„La data de 12 august 2021, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele a doi tineri de 24 și 15 ani, ambii din municipiul Botoșani, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol în forma continuata și lipsire de libertate.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că aceștia, în luna mai 2021, ar fi obligat victima, o tânără de 24 de ani, sa ii însoțească în mașină, pe un teren din extravilanul comunei Mihai Eminescu și ulterior, într-o zona din municipiul Botoșani, unde, ambii, prin constrângere și violențe, ar fi întreținut raporturi sexuale cu aceasta”, au transmis reprezentanții IPJ Botoșani, conform botosaneanul.ro.

ADVERTISEMENT

Vineri, cei doi suspecți vor fi prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Un caz șocant de viol a avut loc și în Bârlad, unde două fetițe, de 11 și 13 ani, au fost abuzate sexual. Mai mult, una dintre fete a rămas gravidă în urma violului, iar cel care a agresat-o a fost chiar tatăl ei.

ADVERTISEMENT
Tags: