News

Tânăra ucisă de iubitul drogat în Sibiu ducea o viață secretă. De ce își mințea Alexandra bunicii

Noi dezvăluiri în cazul Alexandrei, tânăra în vârstă de 21 de ani care a fost ucisă la Sibiu de iubitul său drogat. Aceasta își mințea bunicii în legătură cu relația sa.
20.05.2024 | 23:26
Tanara ucisa de iubitul drogat in Sibiu ducea o viata secreta De ce isi mintea Alexandra bunicii
Tânăra ucisă de iubitul drogat în Sibiu ducea o viață secretă. De ce își mințea Alexandra bunicii. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cazul Alexandrei, tânăra care și-a pierdut viața după o ceartă cu iubitul său, a șocat opinia publică din România. Fata s-a stins din cauza hemoragiei puternice, astfel că medicii nu au putut să o salveze, după ce a fost tăiată fără milă de iubit. Se pare că acesta este bolnav psihic și, pe deasupra, dependent de droguri.

Tânăra ucisă de iubitul drogat în Sibiu ducea o viață secretă

Probabil tocmai de aceea Alexandra a ales să-și mintă familia, inclusiv bunicii, referitor la această relație interzisă. Conform Știrile PRO TV, bunicii au fost șocați să afle că fata lor a fost ucisă de un băiat, în condițiile în care știau că tânăra era în vizită la o fată.

ADVERTISEMENT

Bătrânii nu au bănuit nicio clipă că aceasta avea un anturaj periculos și își găsise iubit un tânăr drogat cu probleme psihice. ”Ne-a spus că se duce să își caute de lucru la Sibiu. A zis că stă la o prietenă”, a declarat Valerica Mânzat, bunica fetei.

Oamenii regretă enorm că nepoata lor nu le-a spus adevărul, pentru că ar fi putut să îi explice că a făcut alegeri greșite de viață. Cel mai probabil acesta a fost și motivul pentru care Alexandra a preferat să țină totul secret, se temea că familia ei nu-l va accepta niciodată pe iubit.

ADVERTISEMENT

Prietenii băiatului spun că aceasta era dependent de droguri și a fost internat la Psihiatrie de mai multe ori, însă cel mai probabil nu și-a luat medicamentele. Cu toate acestea, și-ar fi dorit să se reîntoarcă pe calea cea bună, însă nu a reușit. În astfel de cazuri este aproape imposibil ca cineva să treacă peste un astfel de moment fără ajutor.

”A încercat foarte mult, a renunțat la orice fel de lucruri din jurul lui care ar putea sa-i facă rău, a renunțat la dulciuri, la ciocolată, la cafea, la tigări, a zis că face orice ca să poată sa-și revină. Nu știm dacă a mai consumat sau nu, dar delirul l-a mai continuat”, a explicat un prieten.

ADVERTISEMENT

Tânărul drogat care și-a ucis iubita profita de faptul că aceasta era tânără

Polițiștii sunt de părere că iubita, fata în vârstă de 21 de ani, era mult prea tânără pentru a putea să gestioneze o astfel de situație foarte complicată. Experții criminaliști și psihiatrii spun că astfel de persoane nu ar trebui contrazise niciodată, pentru că astfel de momente pot duce la crimă.

”Trebuia să-l cunoască bine și să încerce să evite momente de contradicție, momente excitante nervos, deoarece acest comportament neadecvat a condus spre sfârșitul ei tragic”, a explicat Crișan Mucenic Lăzureanu, expert criminalist, pentru sursa citată. Se pare că tânăra locuia periodic la băiat acasă și nu le spunea niciodată bunicilor săi, care au crescut-o, unde era.

ADVERTISEMENT

Polițiștii nu știu momentan ce substanțe a consumat tânărul și nici de unde a reușit să le cumpere, cert e că acesta are și grave probleme psihice, care au contribuit la fapta sa. Inițial, tânărul a fugit din localitate, însă a fost prins de polițiști și reținut. Rămâne de văzut dacă judecătorii îl vor trimite după gratii sau îi vor recomanda un sejur la Psihiatrie, într-o cămașă de forță.

ADVERTISEMENT
Tags: