News

Tânărul care a provocat accidentul de la Timișoara, soldat cu moartea fetei de 17 ani, se apără: ”Nu aveam viteză, 115-120 maxim”

Tânărul acuzat că a provocat accidentul de la Timișoara, în care o fată de 17 ani a murit, se apără. Spune că nu avea viteză și că o altă mașină i-a tăiat calea.
14.05.2024 | 17:32
Tanarul care a provocat accidentul de la Timisoara soldat cu moartea fetei de 17 ani se apara Nu aveam viteza 115120 maxim
Cum se apără tânărul de 19 ani acuzat că a provocat accidentul soldat cu moartea prieteni sale: ”Nu aveam viteză, 115-120 km/h maxim”. Sursa foto: captură Antena 3 / Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tânărul de 19 ani care a provocat accidentul de la Timișoara, soldat cu moartea unei fete minore, de 17 ani, se apără în urma acestei tragedii. Pe cine dă vina pentru producerea evenimentului.

Cum se apără tânărul de 19 ani acuzat că a provocat accidentul de la Timișoara soldat cu moartea prieteni sale: ”Nu aveam viteză, 115-120 km/h maxim”

Luni, 13 mai 2024, o tragedie rutieră a avut loc în vestul țării. Un șofer începător, în vârstă de 19 ani, a fost rănit și pasagera din mașina sa, în vârstă de 17 ani, și-a pierdut viața într-un accident rutier petrecut în apropiere de Timișoara.

ADVERTISEMENT

Tânărul se afla la volanul unui bolid destul de puternic, un BMW. Pe DN 59 A dinspre Timișoara înspre localitatea Beregsău Mare a pierdut controlul asupra mașinii.

Vehiculul s-a răsturnat în afara părții carosabile. Șoferul avea permis de conducere de doar patru zile. El primise mașina cadou de la mama lui în urmă cu doar o zi.

ADVERTISEMENT

Marți, 14 mai, înainte de a intra la audierile de la poliție, șoferul care conducea mașina în care se afla și fata de 17 ani a afirmat că este nevinovat. El a prezentat și o explicație pentru accident.

Băiatul a spus că el doar a încercat să evite un autoturism care i-ar fi tăiat calea. Din spusele sale, victima acestui accident, aflată pe scaunul din dreapta, nu purta centură de siguranţă. În momentul impactului, tânăra de 17 ani a fost aruncată din maşină. Șoferul începător mai spune că vrea să se facă dreptate.

ADVERTISEMENT

”Îmi aduc aminte că am ieşit din maşină şi am căutat-o pe Moni şi nu am găsit-o. Am găsit-o după cinci minute pe câmp, la 100 de metri de maşină. Sunt nevinovat. Am şi martori. Mi-a tăiat calea şi a plecat, nici nu a oprit.

Aveam centura de siguranţă. Am şi urmă aici cum am ţinut centura. Ea nu avea. I-am zis să o pună înainte să plecăm, dar a zis că nu suportă. Nu aveam viteză, aveam 115-120 maxim”, a afirmat şoferul de 19 ani, care a provocat tragicul accident din apropiere de Timișoara, conform Antena 3.

ADVERTISEMENT

În ziua tragediei, familia fetei de 17 ani a ridicat de la Institutul de Medicină Legală din Timişoara trupul neînsufleţit al tinerei Moni. Aceasta nu a avut nicio șansă de supraviețuire, din cauza politraumatismelor suferite în urma impactului.

ADVERTISEMENT