News

Tânărul care și-a înjunghiat iubita live pe Facebook, găsit spânzurat în celulă. Ce spun polițiștii

12.07.2019 | 13:48
Tanarul care sia injunghiat iubita live pe Facebook gasit spanzurat in celula Ce spun politistii
Modi a fost găsit spânzurat în celulă. Tânărul din Arad și-a înjunghiat fosta iubită live pe Facebook. Sursa foto: observator.tv

Tânărul din Arad care și-a înjunghiat iubita live pe Facebook a fost găsit spânzurat în celulă. Modi, cum îi spuneau apropiații, a fost arestat după ce a dat buzna peste casa fostei sale partenere în timp ce aceasta transmitea în direct o petrecere pe rețeaua de socializare. În altercația cu ucigașul, pentru a o apăra, fratele tinerei a murit.

Modi, tânărul care și-a înjunghiat fosta iubită în direct pe Facebook, găsit spânzurat

Acum și criminalul a fost găsit spânzurat în celula sa, transmite presa locală. Iosif Modiglian Lasco, 32, se afla în arestul IPJ Arad. Acesta a fost transportat de urgență la spital, iar medicii spun că are șanse mici de supraviețuire, scrie observator.tv. Acesta a făcut gestul extrem având cel mai probabil mustrări de conștiință, căci din cauza lui a omorât fratele celei pe care a vrut să o atace.

Tragedia care a avut loc în urmă cu aproximativ o săptămână a șocat comunitatea locală și întreaga Românie. Modi urmărea un live transmis pe Facebook de fosta ei iubită, Claudia Rancov, în care aceasta dansa cu un bărbat. Cuprins de gelozie, fostul partener al tinerei s-a dus peste ei în casă și a înjunghiat pe cine a văzut în calea ochilor.

Fratele tinerei a murit apărând-o

Claudia a fost apărată de fratele ei, care a devenit eroul vieții sale, căci acesta nu a supraviețuit rănilor provocate de cuțitul cu care bărbatul a vrut să facă legea în familia Rancov. „El ne-a văzut pe live. Am văzut că ne urmărește şi nu a mai durat mult până a venit peste noi în casă. M-a mai amenințat o dată, de două ori, că mă omoară”, a declarat tânăra înjunghiată imediat după ce a ajuns la spital pentru știrileprotv.ro.

„Avem trei persoane în spital, toate au suferit plăgi înjunghiate. O tânără înjunghiată în zona toracelui, un altul în stare gravă pe terapie intensivă cu o plagă în zona cordului şi a treia persoană cu o plagă înjunghiată în abdomen, la chirurgie în stare stabilă”, a declarat Simiana Roz, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Arad după ce a avut loc tragedia.