News

Tânărul din Dolj care și-a ucis vecinul cu o drujbă, prins de poliție. Unde se ascundea acesta. Video

După două zile de căutări, tânărul din Dolj care și-a ucis vecinul cu o drujbă a fost prins de poliție. Acesta s-a ascuns tot în comuna Călărași. Avea cu el și obiectul crimei.
27.12.2022 | 08:32
Tanarul din Dolj care sia ucis vecinul cu o drujba prins de politie Unde se ascundea acesta Video
Tânărul de 25 de ani din Dolj care și-a omorât cu drujba un consătean, prins la o stână. Sursa foto: captură Youtube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Timp de 48 de ore, Poliția, Jandarmeria și mai mulți cetățeni l-au căutat pe tânărul de 25 de ani, din Dolj, care era acuzat de uciderea cu drujba a unui consătean.

Tânărul de 25 de ani din Dolj care și-a omorât cu drujba un consătean, prins la o stână

Autoritățile au folosit inclusiv un elicopter pentru a încerca să dea de urma suspectului de crimă. Într-un final, luni noapte, bărbatul a fost prins.

ADVERTISEMENT

Tânărul a fost găsit la o stână din comuna Călărași. Acesta stătea ascuns după niște baloți de paie. Luni seară, a fost ridicat de polițiști și dus la audieri.

În același loc, suspectul crimei din noaptea de Crăciun din Călărași a ascuns și drujba pe care a folosit-o atunci când și-a atacat vecinul.

ADVERTISEMENT

Se pare că înainte de a se face nevăzut, agresorul a încercat să vândă drujba unui vecin. Cum nu a reuşit, a decis să o ascundă la o stână.

Presa locală scrie că tânărul are probleme psihice. În plus, acesta a mai avut și alte probleme cu legea. În trecut, a fost acuzat că a agresat sexual o femeie din localitatea doljeană.

ADVERTISEMENT

”Face parte din categoria celor întreţinuţi de către societate. A mai săvârşit alte fapte. Știu de nişte tentative de viol, de distrugeri, erau la ordinea zilei”, spune primarul din Călărași, Sorin Ion.

Edilul din comuna doljeană mai spune că ciobanul de la stâna unde s-a ascuns suspectul de crimă are și el o mare parte din vină în acest caz.

ADVERTISEMENT

”În ceea ce privește stâna de lângă Bechet, acea cloaca de tâlhari trebuie desființată, efectiv..

Bătrânul care l-a ascuns este mai vinovat decât tânărul care a ucis în negura beției și a puținătății minții…”, scrie edilul pe Facebook.

Crima din Dolj, petrecută în noaptea de Ajun

Crima terifiantă din județul Dolj s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică. Victima, un bărbat de 57 de ani, a petrecut ore în șir alături de agresor.

La un moment dat, după mai multe pahare, s-au luat la ceartă. Agresorul nu a stat pe gânduri, a pus mâna pe o drujbă şi l-a atacat cu furie pe bărbat.

IPJ Dolj anunță că bărbatul de 57 de ani a fost găsit mort în locuința sa din comuna Călărași, în dimineața de Crăciun, de o vecină. Aceasta a sunat la 112.

ADVERTISEMENT
Tags: