News

Tânărul suspectat că a ucis doi studenți din Iași s-a tăiat la mână în timp ce îi înjunghia. Ce le-a spus medicilor odată ajuns la spital

Ahmed Sami El Bourkadi, care este suspectat că a ucis doi studenți din Iași a mers la spital cu o tăietură la mână, după ce i-ar fi înjunghiat de zeci de ori.
14.12.2021 | 15:14
Tanarul suspectat ca a ucis doi studenti din Iasi sa taiat la mana in timp ce ii injunghia Ce lea spus medicilor odata ajuns la spital
ADVERTISEMENT

Tânărul în vârstă de 20 de ani care este suspectat că i-a ucis pe cei doi studenți la medicină din Iași a mers la spital după ce a comis crimele.

Acesta s-a tăiat la mână în timp ce îi înjunghia pe cei doi tineri, astfel că după aceea a mers la Urgențe.

ADVERTISEMENT

Odată ajuns acolo, el le-a spus medicilor că s-a tăiat într-un geam, acesta fiind motivul rănii sale.

Bărbatul suspectat de omor a mers la spital să își trateze rănile după

Ahmed Sami El Bourkadi  fost tratat de urgență, iar plaga deschisă a fost suturată de medicii de la spital.

ADVERTISEMENT

Tânărul a plecat fără nicio problemă de acolo, dar nu acasă, ci el a fugit din țară, cel mai probabil, după cum suspectează autoritățile din România.

„În data de 9 decembrie, s-a prezentat un pacient cu vârstă aproximativ 20 de ani cu o plagă tăiată la mâna dreaptă.

ADVERTISEMENT

Un pacient student, cu un nume cu rezonanță arabă, care a fost tratat în urgență de către Chirurgie Plastică.

S-a rezolvat plaga prin sutură și toaletă și a plecat la domiciliu urmând a reveni pentru scoaterea firelor de sutură și control la 5 zile”, a declarat șeful UPU SMURD Iași, Diana Cimpoeșu, conform Ziarul de Iași.

ADVERTISEMENT

Necropsiile celor două cadavre au fost finalizate. Tinerii studenți au fost înjunghiați de zeci de ori

Cele două victime din acest caz sunt un tânăr de  25 de ani, de origine marocană, și iubita lui în vârstă de 23 de ani, aceasta fiind din județul Iași.

Informațiile obținute de oamenii legii arată că cei trei erau prieteni și colegi. Cele două cadavre au fost descoperite în casa în care locuia cuplul.

Aceștia stăteau acolo de doar o lună, iar suspiciunile apropiaților au început după ce studentul ucis nu a mai apărut la aeroport în ziua de vineri, căci el trebuia să plece la Bruxelles.

Tânăra a fost înjunghiată de 33 de ori, iar prietenul ei de 17. Moartea lor a fost una violentă, spun medicii.

„Persoana de sex feminin prezenta 33 de plăgi înțepat-tăiate, iar persoana de sex masculin prezenta 17 plăgi înțepat-tăiate cu atingerea organelor vitale. Dispunerea lor părea aproape identică, deci primele păreau cam la fel.

Moartea este violentă, consecutiv multiplelor plăgi”, a declarat Diana Bulgaru, director IML Iași, conform Digi24.

ADVERTISEMENT
Tags: