News

Tânărul ucis cu bestialitate în Reșița a fost incendiat de viu. Concluzie șocantă a polițiștilor

16.06.2020 | 19:23
Tanarul ucis cu bestialitate in Resita a fost incendiat de viu Concluzie socanta a politistilor
ADVERTISEMENT

Noi detalii șocante ies la iveală in cazul bărbatului de 29 de ani din Reșița, găsit decedat în apartamentul său.

Reșițeanul ar fi fost bătut de doi băieți, cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani, care i-au dat foc cât timp era încă in viață.

ADVERTISEMENT

Un copil de 12 ani a fost complice la crimă și i-a ajutat pe cei doi să transporte victima într-un loc unde i-au dat foc de viu.

Tânărul ucis cu bestialitate în Reșița a fost incendiat de viu

Inspectoratul de Poliție al Județului Caraș Severin a fost sesizat luni, 14 iunie, în jurul orei 4.17 referitor la un incendiu izbucnit la o casă, în spatele unor blocuri din zona Govândari.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au găsit acolo un cadavru carbonizat, însă cercetările ulterioare au demonstrat că bărbatul fusese ucis înainte de a fi incendiat.

Mai mult, anchetatorii au determinat că victima a fost bătută cu bestialitate după care a fost incendiată.

ADVERTISEMENT

„S-a stabilit faptul că persoana vătămată a fost bătută iniţial la adresa din municipiul Reşiţa, str. Căminelor, jud. Caraş-Severin, de către numiţii D. K. M.(17 ani) şi C. A. R.(16 ani), fiind transportat pe malul Bârzavei (pe strada Ţerovei, podul ce duce înspre SC C. SA), unde a fost agresat ulterior de aceleaşi persoane, aducând-o în stare de semi-inconştienţă.

Ulterior, bărbatul a fost transportat în decursul aceleiaşi nopţi, de către numiţii D. K. M. şi C. A. R. , precum şi D. A. F.(minor în vârstă de 12 ani), la sălaşul situat în spatele blocului cu nr. 1 de pe strada Albăstrelelor din municipiului Reşiţa, unde a fost din nou agresat fizic, iar ulterior, cât încă victima se afla în viaţă, a fost incendiată, au explicat procurorii, conform News.ro.

ADVERTISEMENT

Criminalii în vârstă de 16 și 17 ani au fost reținuți și vor fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat.

ADVERTISEMENT