Răspunsul lui “Dodel” pentru Gigi. “Mă gândesc mereu la ei!”

Iuliana Spirache   
în Stiri sportive
01/01/2018, 10:50
Răspunsul lui “Dodel” pentru Gigi. “Mă gândesc mereu la ei!”

Situaţia fostului căpitan de la FCSB la Karabukspor nu este una foarte bună, mijlocaşul nu şi-a mai încasat salariul de mai bine de 5 luni şi îşi caută un nou angajament. Oficialii formaţiei “roş-albastre” vor să profite de problemele internaţionalului român şi au discutat cu el în legătură cu o posibilă revenire la FCSB.

FANATIK.RO a anunţat miercuri, 27 decembrie, că Gigi Becali i-a propus lui “Dodel” să semneze cu vicecampioana României pe o perioadă de 6 luni, urmând ca la finalul sezonului 2017-2018 să-l lase să plece din postura de jucător liber de contract. Mai mult, Nicolae Dică i-a promis că îi va da banderola de căpitan dacă acceptă propunerea – vezi detalii.

Cristi Tănase: “Mai vreau să joc încă 2-3 ani în Turcia!”

Cristi Tănase i-a promis lui Gigi Becali că îi va da un răspuns la finalul anului 2017. “Deocamdată nu m-aş întoarce în România. Mai vreau să joc înca 2-3 ani în Turcia. Am avut momente superbe şi chiar mi-e dor! E o echipă foarte mare din România, am jucat 6 ani acolo şi mă gândesc mereu la ei”, a spus “Dodel”.

Cotat de site-urile de specialitate la 900.000 de euro, Cristi Tănase a jucat pentru FCSB în 221 de meciuri, a înscris 30 de goluri şi a oferit 48 de pase decisive. Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani a evoluat pe parcursul carierei la echipe precum Tianjin Teda, Demir Sivasspor, Karabukspor şi FC Argeş.

6 trofee a câştigat Cristi Tănase cu FCSB

Închide ×