Tănase după partida cu Gent: "Ne-a fost frică să nu ne facem de rîs!"

La finalul partidei retur dintre Viitorul-Gent, scor 0-0, elevii pregătiţi de Gheorghe Hagi au declarat că sînt mulţumiţi de rezultat obţinut chiar dacă au părăsit cupele europene.

“Da a fost o dublă grea, un adversar foarte bun. Ne bucurăm că am făcut un meci bun. A fost o dublă care am avut foarte mult de învăţat. A fost o primă experienţă internaţională pentru noi, rămînem cu gînduri positive. Este o onoare pentru mine să fiu capitan pentru că am fost capital la 19 ani la Viitor. Acum obiectivul public este salvarea de la retrogradare”, a declarat Dragoş Nedelcu.

“Sper să îmi revin! Sînt mult mai bine pregătiţi fizic şi psihic cei din străinătate, sper să ajungem la nivelul lor. Doru Dumitrescu este mic, talentat, aşa cum eram şi eu. E bine că am concurenţă, fără ea joci degeaba. Îl felicit pe Stanciu pentru cele două goluri, e normal să fie o echipă mai mare ca noi. Dar o să ne ridicăm la nivelul lor”, a declarat Gabi Iancu.

“Mă bucur să lucrez cu Hagi, este un antrenor pasionat, care iubeşte fotbalul. Ne-a transmis să avem un joc de echipă şi cred că am făcut un joc bun. Păcat de meciul tur”, a precizat Nimely.

“Ne-a fost frică să nu ne facem de rîs. Clubul formează jucători. Nu pot să vorbesc despre un transfer la Steaua sînt aici şi dau totul aici”, a spus Florin Tănase.