Carousel hot news

FCSB – Iaşi. Au cerut două penalty-uri, l-au primit pe al treilea!

FCSB putea să primească penalty în prima repriză, în urma unei faze în care Tănase a căzut în careu. La scorul de 1-0 pentru oaspeţi, la jumătatea primei reprize, Florin Tănase a preluat o...
10.08.2017 | 00:06
FCSB - Iaşi. Au cerut două penalty-uri, l-au primit pe al treilea!

FCSB putea să primească penalty în prima repriză, în urma unei faze în care Tănase a căzut în careu. La scorul de 1-0 pentru oaspeţi, la jumătatea primei reprize, Florin Tănase a preluat o minge în partea stângă, la 35 de metri de poartă Iaşiului, şi părea că va putea să declanşeze o acţiune rapidă şi foarte periculoasă pentru jucătorii lui Flavius Stoican.

Decarul FCSB însă a preferat să nu paseze şi nici să nu meargă direct spre poartă, ci să facă un şir nesfârşit de driblinguri, care l-au dus în cealaltă parte a terenului. Tănase a intrat în careu, fiind înconjurat de trei adversari, şi se părea că faza “s-a răcit”. Numai că tehnica jucătorului roş-albaştrilor şi-a spus cuvântul şi a reuşit să rămână în posesia balonului.

Tanase penalty. Bădic l-a agăţat cu piciorul

Tănase a reuşit să dea mingea pe lângă Bădic, deşi acesta părea că îi va recupera balonul în primă fază, iar apoi fundaşul Iaşiului a lăsat, total nejustificat, un picior care i-a barat calea lui Tănase. Decarul FCSB a simţit imediat prilejul şi s-a agăţat de piciorul apărărorului moldovenilor şi a căzut în careu. Arbitrul nu a acordat nimic, deşi erau circumstanţe de penalty, pentru că Bădic l-a încurcat destul de mult pe stelist.

FCSB a cerut şi un penalty şi la Momvilovic, care s-a împiedicat de Platini, însă nu se putea acorda penalty, pentru că stelistul a căutat evident contactul (foto jos). L-au primit pe al treilea însă, în minutul 56, când ieşeni au comis un henţ grosolan în careu şi Gnohere a transformat fără probleme pentru 1-1.

20732745_478258319213605_1284477303_n

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri