Tănase, de Liga Campionilor: “De Kane nu mai zice nimeni că simulează”

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
14/02/2018, 14:24
Tănase, de Liga Campionilor: “De Kane nu mai zice nimeni că simulează”

Mihai Stoica a postat pe contul său de Facebook o discuţie pe care a avut-o cu Florin Tănase în timpul meciului pe care Juventus l-a disputat pe propriu teren împotriva celor de la Tottenham.

Florin Tănase a tras o concluzie neaşteptată după o fază din prima repriză, la care Harry Kane a cerut o lovitură de pedeapsă, fiind refuzat de arbitrul Felix Bryck. Atacantul de la FCSB a remarcat că atacantul englez nu este pus la zid, aşa cum se întâmplă cu el în Liga 1.

“De Kane nu se mai vorbeşte că simulează”, i s-a plâns fotbalistul de la FCSB lui Mihai Stoica. Tănase a fost în dese rânduri criticat pentru modul în care forţează obţinerea loviturilor de pedeapsă la meciurile din Liga 1.

După ce au trecut de problemele de arbitraj, Mihai Stoica şi Florin Tănase au trecut la tema pariurilor sportive. “Facem pariu că se califică Tottenham?”, a fost propunerea lui MM. Tănase a driblat elegant: “Asta voiam şi eu să vă zic. Deci nu facem”.

Era 2-0 pentru Juve în momentul în care Mihai Stoica a mers pe Spurs. S-a terminat 2-2, iar Mihai Stoica a distribuit postarea pentru a se lăuda pentru predicţia sa. Returul va avea loc peste două săptămâni, la Londra.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.