Fotbal intern

Tănase și-a distrus colegii după meci: „E vorba de valoare. Putea fi cea mai mare rușine din istoria fotbalului românesc”

01.08.2019 | 23:48
Tanase sia distrus colegii dupa meci E vorba de valoare Putea fi cea mai mare rusine din istoria fotbalului romanesc

FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar din Europa League cu mari emoții. După victorie cu 3-0 în tur, roș-albaștrii au fost conduși cu 1-3 la returul de la Giurgiu. Mai mult, au jucat și cu un om în minus. Până la urmă s-a terminat 2-3, iar FCSB s-a calificat mai departe. 

Tănase și-a distrus colegii după meci

După meci, Florin Tănase, autorul primului gol, și-a mitraliat colegii, inclusiv pe Florinel Coman, care a spus că echipa are șanse mari să intre în grupele Europa League. Tănase a lăsat să se înțeleagă faptul că unii dintre colegii săi nu au valoare, iar FCSB nu este favorită că Mlada.

„Era cât pe ce să pierdem calificarea. Trebuie să ne gândea de gândit acest meci. Avem prea mici șanse să ajungem în grupe. Coman poate a zis în glumă că avem șanse mari. Nu poți să te chinui cu Alashkert după ce ai 4-0 la general. Cu siguranță era cea mai mare rușine din istoria fotbalului românesc. Ne batem joc de fotbal. Trebuie făcută o selecție. Cine merită să rămână la Steaua, să rămână, cine nu… Nu e vorba doar de atitudine, ci și de valoare. Normal că m-a deranjat ce se auzea în tribune. Țipa câte un burtos din tribune, care probabil jucase la pariuri. De la 0-0 țipa. Nu suntem favoriți cu Mlada. Avem mulți accidentați, nu avem un prim 11 de bază ” – a spus Florin Tănase la Pro X. 

„Ne-a fost teamă că putem pierde calificarea în momentul când ne-au marcat cel de-al treilea gol. Totuși, am intrat foarte bine montați în repriza secundă. Și la ei am jucat foarte prost în prima repriză. Era să ne coste, din fericire s-a terminat cu bine. Mihai Bălașa e colegul nostru, am jucat și pentru el. Toți greșim. Am făcut un meci foarte prost cu Botoșani, astăzi la fel, dar sper să ne trezim în weekend.

Moutinho nu era pregătit sută la sută. Nu cred că e o accidentare serioasă. E o perioadă foarte grea pentru noi, dar trebuie să rămânem uniți. Cred că Mlada va fi un adversar greu, dar ne dorim să câștigăm. E oboseală, jucăm meci de meci aceeași jucători, dar vrem să ne calificăm. Suntem obișnuiți cu criticile patronului, nu ne e teamă. E normal. Era cea mai mare rușine dacă nu ne calificam. Îmi mențin părerea că suntem favoriți să intrăm în grupe” – a spus Florinel Coman la Pro X.