Sport

Tănase și Budescu, în lot pentru FCSB – FC Argeș. Cum ar putea arăta primul 11 al lui Edi Iordănescu după criza Covid. Exclusiv

Florin Tănase și Constantin Budescu vor fi în lotul lui Edi Iordănescu pentru meciul de la Buzău cu FC Argeș.
30.10.2021 | 22:01
Tanase si Budescu in lot pentru FCSB  FC Arges Cum ar putea arata primul 11 al lui Edi Iordanescu dupa criza Covid Exclusiv
Tănase și Budescu, în lot pentru FCSB - FC Argeș. Cum ar putea arăta primul 11 al lui Edi Iordănescu după criza Covid. Exclusiv. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB se va deplasa din nou la Buzău pentru a juca „pe teren propriu” în fața lui FC Argeș, unde legiunea stelistă pregătită de Andrei Prepeliță speră să continuie seria de invicibilitate în Casa Pariurilor Liga 1.

Deși Edi Iordănescu are în continuare jucători aflați în izolare și o infirmerie plină, FCSB a recuperat mai mulți jucători așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Tănase și Budescu, recuperați de Edi Iordănescu. Cum ar putea arăta FCSB cu FC Argeș

FANATIK a aflat că Florin Tănase și Constantin Budescu revin în lotul FCSB pentru partida de duminică. Cel mai probabil, Tănase va fi trimis pe teren încă din primul minut, în timp ce Constantin Budescu va fi doar rezervă.

După o perioadă foarte dificilă, Edi Iordănescu are suficiente soluții pentru a alinia un prim 11 competitiv în partida cu FC Argeș, care se va disputa la Buzău.

ADVERTISEMENT

Cum ar putea arăta FCSB la meciul de la Buzău cu FC Argeș

Vlad –  Haruț, Vinicius, Cristea, Radunovic – Olaru, Oaidă, Tănase – Cordea, Keșeru, I. Stoica

Cum s-a schimbat primul unsprezece al FCSB față de ultimul meci cu CS Mioveni

FCSB a fost puternic încercată de noul coronavirus și a avut doar 13 jucători în lot pentru meciul cu CS Mioveni.

ADVERTISEMENT

La precendenta partidă de la Buzău, Andrei Miron a fost titular în centrul apărării în locul lui Iulian Cristea, infectat cu COVID-19, în timp ce Ovidiu Perianu și Andrei Dumiter erau titulari în locul lui Răzvan Oaidă, respectiv Andrei Cordea, căzuți de asemenea pradă virsului.

De la acel meci situația s-a agravat și mai mult pentru FCSB care a fost nevoită să își amâne meciul cu Farul Constanța pentru data de 4 noiembrie, în timp ce la meciul din Cupa României cu FC Voluntari nu s-a putut prezenta și a pierdut la „masa verde”.

ADVERTISEMENT

Gică Popescu a anunțat infectări cu COVID-19 la Farul Constanța iar FCSB ar putea pierde din nou la masa verde

Președintele celor de la Farul Constanța a fost nemulțumit de faptul că meciul cu FCSB din etapa a 13-a a fost amânată și a declarat că „marinarii” au doi jucători infectați.

În cazul în care la Farul va izbucni un focar de coronavirus și partida nu se va putea disputa, FCSB va pierde din nou la „masa verde” așa cum s-a întâmplat și în Cupa României cu FC Voluntari.

Fiind deja vorba despre o restanță, partida nu mai poate fi amânată de Liga Profesionistă de Fotbal și FCSB va pierde cu 3-0 dacă nu se va putea juca nici pe 4 noiembrie.

  • 21 de zile au trecut de la ultimul meci oficial al celor de la FCSB, pe 10 octombrie cu CS Mioveni
  • 7 jucători au revenit din izolare la antrenamente lui Edi Iordănescu

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeș: 3,70 este cota pentru ”X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT