Fotbal intern

Tănase și Coman, lăudați de Gigi Becali după derby-ul cu Dinamo. Gnohere a intrat în dizgrația patronului FCSB. “Nu avem atacant!”

06.10.2019 | 08:14
Tanase si Coman laudati de Gigi Becali dupa derbyul cu Dinamo Gnohere a intrat in dizgratia patronului FCSB Nu avem atacant
ADVERTISEMENT

Florin Tănase și Florinel Coman au fost lăudați de Gigi Becali după derby-ul jucat de FCSB cu Dinamo, scor 1-1, în etapa 12 din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020. Patronul vicecampioanei României a decis unde va juca decarul de acum înainte, dar nu a uitat să îl critice pe Harlem Gnohere, atacant intrat în dizgrația latifundiarului din Pipera după evoluția slabă din partia cu Dinamo.

Tănase și Coman, lăudați de Gigi Becali după derby-ul cu Dinamo

„Mi-a plăcut cum a jucat Tănase, sunt mulțumit de el și chiar îi dau dreptate lui Tănase. Acolo e locul lui, unde a jucat în această seară (n.r – în linia de trei din atac).  De Coman ce pot să zic? O să dea gol și la națională ca să iau banii pe el. Gnohere ce a făcut? Nu avem atacant”, a spus Gigi Becali la finalul partidei dintre FCSB și Dinamo.

ADVERTISEMENT

Totodată, Gigi Becali a dezvăluit și ce nu i-a plăcut la meciul disputat de FCSB contra rivalei Dinamo București. “La fiecare fază fixă, era pericol la poarta noastră, asta e o problemă!. Totuși, s-a jucat la o singură poartă. Dinamo a avut unele ocazii, dar s-a jucat la o singură poartă. Eu așa am văzut”. 

Bucuria lui Florinel Coman după golul înscris în derby-ul dintre FCSB și Dinamo, scor 1-1. Sursă foto: sportpictures.eu
Bucuria lui Florinel Coman după golul înscris în derby-ul dintre FCSB și Dinamo, scor 1-1. Sursă foto: sportpictures.eu

Dinamo poate pica pe locul 11 după derby-ul cu FCSB

Meciul dintre FCSB și Dinamo s-a terminat la egalitate, iar cele două formații au rămas despărțite în clasament de un singur punct. FCSB a adunat 15 puncte și se află pe 9, iar formația din Ștefan cel Mare este pe 10, cu 14 puncte, dar aceasta poate fi depășită de Chindia dacă formația din Târgoviște va produce surpriza și se va impune în fața celor de la Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

În runda a 13-a din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020, FCSB va juca pe terenul celor de la Chindia Târgoviște, duminică, 20 octombrie, de la ora 20.30, iar Dinamo București va avea meci greu pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaș, vineri, 18 octombrie, de la ora 20.30.