Tănase se teme de Mediaş: "Acolo am pierdut titlul anul trecut"

fcsb, liga 1, medias, lazio, transferuri

Florin Tănase crede că FCSB va trebui să trateze cu mare atenţie partida contra celor de la Gaz Metan Mediaş. Vorbeşte şi despre Lazio şi transferuri.

Florin Tănase, omul pe care Gigi Becali îl vede decisiv în această primăvară pentru FCSB, este convins că lupta pentru titlu va fi extrem de dificilă. Inclusiv meciul din prima etapă din 2018, cu Gaz Metan Mediaş, are un grad mare de risc, crede Becali.

"Meciurile de campionat sunt importante, trebuie să fim foarte atenţi. Să nu uităm că anul trecut am făcut egal la Mediaş şi, în cele din urmă, am pierdut titlul. Va fi o partidă complicată", a declarat Tănase într-o conferinţă de presă.

Tănase este convins că lupta la titlu se va da până la final, iar CFR Cluj şi CSU Craiova vor fi principalele rivale. Iar plecările din lot, cea a lui Niţă şi iminenta despărţire de Gnohere, nu se vor resimţi: "Ne vom lupta la titlu cu CFR Cluj şi Craiova, rămâne de văzut dacă mai apare cineva. Mă simt bine pe orice post din faţă, sper să am evoluţii bune şi să îmi ajut echipa. Suntem un lot valoros, avem soluţii".

Tănase o aşteaptă nerăbdător pe Lazio, dar insistă că tot campionatul are prioritate: "Orice jucător vrea să joace astfel de meicuri, Lazio. Să facem un meci bun la Bucureşti şi să obţinem calificarea. Putem trece de Lazio, mai ales că ei nu au folosit mereu 11-le de bază".

Tănase a tras concluziile partidelor amicale din iarnă:"În primele două amicale nu a fost nimic pozitiv. Apoi am fost o echipă compactă, cu reacţie când se pierdea mingea".