Fotbal intern

Cristi Tănase NU JOACĂ şi A RĂBUFNIT: “N-avem MEDIC!”

UPDATE Ora 19:45 / Cu toate că a fost anunţat de Gîlcă de faptul că va conta pe el în meciul cu bulgarii, Keşeru nu este titular!...
19.08.2014 | 19:45
Cristi Tanase NU JOACA si A RABUFNIT Navem MEDIC

UPDATE Ora 19:45 / Cu toate că a fost anunţat de Gîlcă de faptul că va conta pe el în meciul cu bulgarii, Keşeru nu este titular!

Steaua începe meciul în următoarea formulă: Arlauskis – Rîpă, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepeliţă, Breeveld – Adi Popa, N. Stanciu, Sănmărtean – Chipciu.

––––––

UPDATE Ora 17:00 / Costel Gâlcă a avut luni seară şi în această dimineaţă mai multe discuţii individuale cu jucătorii importanţi ai Stelei, pentru a-i pregăti de partida cu Ludogoreţ. Cu toate că nu i-a anunţat pe fotbalişti primul “11”, tehnicianul a dorit să îi monteze pe cîţiva dintre jucătorii cheie pe care va conta în această seară.

Unul dintre ei a fost inclusiv Claudiu Keşeru, marcatorul celor 6 goluri din partida cu Pandurii, din weekend. Fără a-i transmite că este titular, Gâlcă i-a spus lui Keşeru, conform surselor FANATIK.RO: “Claudiu, am nevoie de tine cu bulgarii, pentru că e nevoie în faţă de un fotbalist cu viteză, execuţie şi forţă, care să tragă adversarii după el. Să se creeze spaţii şi pentru jucătorii din linia a doua!” 

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-DINAMO BUCURESTI, CUPA ROMANIEI TIMISOREANA (27.03.2014)

–––––––

Căpitanul roş-albaştrilor, Cristi Tănase, nu va evolua împotriva bulgarilor de la Ludogoreţ în partida tur. După ce a suferit o leziune la inghinali înainte de partida cu Pandurii Tg Jiu, fapt care l-a ţinut în afara lotului la jocul cu echipa lui Grigoraş, Costel Gâlcă a decis ca elevul său să facă o pauză totală timp de trei zile. ” Tănase nu s-a antrenat deloc trei zile. Staff-ul medical a decis ca el să nu se pregătească absolut deloc, deoarece a suferit o leziune la inghinali. Aseară, jucătorul a discutat cu medicul echipei şi au decis că, dacă se va simţi cît de cît ok, atunci să încerce să se antreneze cu colegii săi. Însă, de dimineaţă, el a simţit din nou dureri, iar medicul l-a declarat indisponibil pentru jocul cu Ludogoreţ. În aceste condiţii noi sperăm că Tănase se va recupera pînă la partida retur deoarece accidentarea nu este foarte gravă, însă pînă atunci va ieşi din calcul orice intrare pe teren a lui Cristi”, au declarat pentru FANATIK.RO surse din cadrul clubului Steaua.

Dodel a vrut să joace! A răbufnit pentru lipsa medicilor din cadrul echipei!

Cristi Tănase le-a dezvăluit apropiaţilor că şi-ar fi dorit enorm să se afle pe teren în meciul din această seară dintre Steaua şi Ludogoreţ. Însă, noul medic al campionilor, Flavian Arămitu, l-a declarat indisponibil după ce mai bine de trei zile a făcut repaus total. Cu toate acestea, FANATIK.RO  a aflat că “Dodel” s-a plîns, că, în cazul în care la echipă era vechiul staff medical, şansele ca el să fi fost pe teren azi ar fi fost mult mai mari. Nu se poate aşa ceva! Păi cum să mă recuperez cînd la club nu mai avem un Horea Codorean, care făcea recuperarea cu noi, un asistent medical, cum era Iulian Mircea, care ne ştia toate problemele sau nu mai ştiu eu pe cine? La club abia a fost adus în noul staff medical, un om care are cunoştinţe de kinetoterapeut, care îl suplineşte pe Ovidiu Kurti, dar atît”, s-a plîns Tănase apropiaţilor. Surse din anturajul roş-albaştrilor ne-au dezvăluit că internaţionalul echipei din Ghencea ar avea probleme la unul dintre muşchii de la coapsă.

Ce doctor i-a refuzat! Steliştii nu au vrut să facă trei angajări în staff-ul medical

Totodată, FANATIK.RO a aflat şi motivul pentru care Mihai Meiu, prima variantă de înlocuire a lui Radu Paligora, a refuzat să devină medicul primei echipei. Iniţial, pînă să se ajungă la varianta Flavian Arămitu, conducătorii Stelei s-au gîndit la medicul echipelor de juniori din cadrul clubulului Steaua. Însă, Meiu a cerut de urgenţă trei întăriri în staff-ul medical al echipei, după ce din Ghencea plecaseră Ovidiu Kurti, Horea Codorean şi Iulian Mircea, trei oameni esenţiali în momentul în care jucătorii făceau recuperarea după accidentări. Cum cele trei angajări au fost refuzate, atunci şi doctorul Meiu a refuzat să treacă la prima echipă. În aceste condiţii, după ce Arămitu a fost adus doctor la Steaua, în staff-ul medical a mai fost cooptat doar un singur om care a preluat sarcinile lui Ovidiu Kurti”ne-a spus sursa respectivă.

Tănase va mai efectua un test suplimentar de analize

Sursa respectivă a mai dezvăluit pentru FANATIK.RO că  decarul roş-albaştrilor va mai efectua totuşi un test suplimentar de analize chiar dacă accidentarea nu este foarte gravă. Cristi trebuie să facă repaus total încă trei-patru zile, iar abia atunci dacă durerile vor dispărea el ar putea să fie apt sută la sută pentru antrenamente. Astfel, Tănase va putea juca la meciul retur, atunci cînd este şi aşteptat să revină pe teren. Ca să fim siguri de acest lucru o să îl mai supunem la un nou test medical zilele viitoare”,a încheiat sursa respectivă.

Intră Keşeru!?

În aceste condiţii, în echipa de start a Stelei ar putea să intre Claudiu Keşeru, care a făcut un meci senzaţional cu Pandurii Tg. Jiu, marcînd şase goluri! Keşeru ar urma să fie vîrf împins, în timp ce Chipciu i-ar lua locul lui Tănase în partea stîngă, iar Popa pe dreapta.

Echipa probabilă, fără Tănase: Arlauskis – Râpă, Varela, Szukala, Latovlevici – Prepeliţă, Sănmărtean – Adi Popa, Stanciu, Chipciu – Keşeru

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!