Life

Taner Olmez, cadou special pentru frumoasa lui soție. Celebrul actor nu s-a uitat deloc la bani

Taner Olmez, actorul principal din serialul „Doctorul minune”, nu ține cont de partea financiară când vine vorba de frumoasa sa soție, Ece Cesmioglu.
18.11.2021 | 23:50
Taner Olmez cadou special pentru frumoasa lui sotie Celebrul actor nu sa uitat deloc la bani
Taner Olmez din Doctorul minune, atent cu soția sa. Ce i-a cumpărat actriței Ece Cesmioglu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artistul în vârstă de 35 de ani are o dragoste uriașă pentru partenera sa de viață, cu care și-a unit destinul în vara lui 2020. Ulterior, vedeta și-a surprins soția cu un cadou special.

Actorul din Turcia nu s-a uitat la bani când i-a oferit partenerei sale de viață, Ece Cesmioglu, de ziua de naștere a acesteia, un lucru de valoare, gânduri bune și urări frumoase.

ADVERTISEMENT

Pe lângă cuvintele de dragoste, Taner Olmez a avut grijă să-i ofere actriței, la împlinirea a 30 de ani, un mesaj inedit și un cadou pe măsură.

Taner Olmez din Doctorul minune, atent cu soția sa. Ce i-a cumpărat actriței Ece Cesmioglu

„La mulți ani, ce bine că te-ai născut…”, este urarea lăsată de Taner Olmez pe pagina de Instagram, legat de aniversarea soției sale.

ADVERTISEMENT

Conform publicației Hurriyet din Turcia, actorul care îl interpretează pe Ali Vefa în serialul „Doctorul minune” i-a oferit actriței Ece Cesmioglu o mașină sport.

Bolidul de lux se ridică la valoarea de 400.000 de lire turcești, partenera sa de viață bucurându-se din plin de cadoul surprinzător.

ADVERTISEMENT

Ulterior, frumoasa actriță i-a făcut la rândul său o surpriză plăcută. Vedeta a anunțat că este însărcinată pentru prima oară, fanii bucurându-se de veste.

Ece Cesmioglu este în culmea fericirii de când a aflat că va fi mamă. Curioși din fire, internauții au vrut să știe care este sexul copilului care urmează să fie pe lume în anul 2022.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei turcești, actrița în vârstă de 30 de ani poartă în pântece o fetiță, deși cei doi părinți nu au declarat nimic în această privință până în prezent.

Taner Olmez și soția sa
Actorul din „Doctorul minune Taner Olmez și soția sa. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Taner Olmez, unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia

Taner Olmez și-a început cariera în actorie în anul 2009. De atunci și până în prezent a primit numeroase roluri, fiind unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia.

Vedeta din serialul „Doctorul minune”, de la Kanal D, a primit de-a lungul anilor roluri ofertante, care l-au adus la personajul din momentul de față, după ce în trecut a jucat în „Yaman”.

Cunoscutul actor din Turcia a atras foarte multă simpatie și admirație din partea milioanelor de oameni din străinătate, dar și de la noi din țară.

ADVERTISEMENT