Life

Tania Budi, detalii despre prima intervenție chirurgicală, la 53 de ani: „Ajunsesem într-o situație care mă deranja”

Tania Budi a oferit detalii despre prima intervenție chirurgicală, la vârsta de 53 de ani. Actrița a apelat la ajutorul medicului estetician în urmă cu câteva luni.
18.08.2021 | 10:46
Tania Budi detalii despre prima interventie chirurgicala la 53 de ani Ajunsesem intro situatie care ma deranja
ADVERTISEMENT

Tani Budi a vorbit despre prima intervenție chirurgicală, pe care a suferit-o la vârsta de 53 de ani. Frumoasa actriță a apelat la ajutorul esteticianului cu câteva luni în urmă.

Vedeta și-a făcut o blefaroplastie, o procedură care presupune extirparea surplusului de piele din zona ochilor. Tania Budi era nemulțumită de aspectul ochilor ei, având pleoapele lăsate, ca și cum ar fi fost neodihnită.

ADVERTISEMENT

Tratamentele clasice nu ar fi dat rezultate, așa că operația a fost singura soluție. În plus, nu a fost o intervenție foarte complicată și nici nu a fost nevoie de recuperare.

Tania Budi, detalii despre prima intervenție chirurgicală, la 53 de ani

Tania Budi a oferit mai multe detalii despre prima ei intervenție chirurgicală. La 53 de ani, blondina a intrat în cabinetul medicului estetician pentru a-și rezolva problema cu pielea în exces din jurul ochilor.

ADVERTISEMENT

Astfel, vedeta a apelat la blefaroplastie, o intervenție care durează 45 de minute. Aceasta presupune extirparea excesului de piele din jurul ochilor. Este prima operație estetică la care Tania Budi a apelat până la acest moment.

În trecut, actrița a mai făcut proceduri non-invazive și minim-invazive, blefaroplastia fiind prima intervenție serioasă.

ADVERTISEMENT

„Ajunsesem într-o situație care mă deranja destul de mult: pielea de deasupra ochilor și de la nivelul pleoapelor crescuse în exces și forma pliuri care coborau până peste gene.

Acest lucru punea greutate pe pleoape și crea un efect estetic neplăcut: ochii păreau mici, arătam mereu ca și cum abia m-aș fi trezit din somn. În plus, afectează chiar și vederea periferică și nu mai poți aplica nici fardurile corect.

ADVERTISEMENT

Este neplăcut să te privești în oglindă și să pari mereu obosită, deși, în realitate, abia ce te-ai odihnit.

L-am întrebat pe medicul meu estetician ce e de făcut, care este cea mai sigură intervenție și mi-a recomandat blefaroplastia, operația pentru care este foarte apreciat.

Am înțeles ce presupune, că nu este dureroasă și nici nu necesită perioadă lungă de recuperare și am zis da! Au trecut câteva săptămâni de la intervenție și este totul minunat”, a declarat Tania Budi pentru click.ro. 

Tania Budi și-a dorit întotdeauna să aibă un aspect natural și de aceea nu a apelat la intervenții chirurgicale. De altfel, nici nu are nevoie, pentru că se află printre cele mai frumoase femei din România, la 53 de ani.

Intervenția durează 45 de minute și se realizează cu anestezie locală, după cum a afirmat medicul vedetei pentru sursa citată. Nu necesită recuperare, așa că este o variantă potrivită pentru femeile care se confruntă cu această problemă.

ADVERTISEMENT